DOMAĆI SIRUP ZA ZDRAVLJE: EVO KAKO DA SAMI NAPRAVITE JAKO MOĆAN NAPITAK ZA ZDRAVLJE PLUĆA I JAČANJE IMUNITETA…

| March 15, 2021 | 01:11 | 585 | 0

Jako moćan domaći sirup za zdravlje… Napravite domaći sirup za jačanje imuniteta i zdravlja pluća! Imunitet je zlatni štit vašeg organizma – zato je važno da ga u epidemiji raznih virusa ojačate i zaštitite se od negativnih mikroba, piše Lovesensa.

Mnogi virusu su lako prenosiva infekcija koja izaziva respiratorne tegobe i može da uzrokuje zapaljenje pluća. Postoje razni prirodni lijekovi za prevenciju prehlada, virusa i gripa, a često je glavni sastojak crni luk.

Crni luk se sastoji od 89 procenata vode, 9 odsto ugljenih hidrata i 1,7 odsto vlakana i sadrži minimalnu količinu masti. Luk je dobar izbor vitamina C, B6, folne kiseline, kalijuma i mangana.

Otkrivamo vam recept za sirup za jačanje imuniteta i očuvanje zdravlja pluća u kojoj je glavni sastojak crni luk, a veliku ulogu imaju antiinflatorni prirodni lekovi kao što su đumbir i kurkuma.

Recept za sirup protiv virusa – jača imunitet, pomaže kod kašlja i čuva pluća:

Sastojci:

400 g crnog luka, 400 g smeđeg šećera, đumbir veličine prsta, 2 kašike kurkume u prahu, 1 l vode.

Priprema:

U 1l vode stavite 400 g crnog luka sa ljuskom isječenog na pola, smeđi šećer, izrendan đumbir i kurkumu u rahu. Ostavite da ključa dok ne dobijete 700 ml sirupa.

Primjena:

Procijediti i uzimati ujutru i uveče po jednu supenu kašiku sirupa. Dobijeni sirup držati u frižideru.

Povezani sadržaj:  MAĐARSKI SLANI ROLAT: PREDJELO KOJE SE NE PEČE

Izvor: Lovesensa.rs

Kategorija: Recepti, Zdravlje

Napisite svoj komentar na clanak: