ELIKSIR ZA ZAŠTITU OD BOLESTI: PRODUŽUJE ŽIVOT, SPRJEČAVA SRČANE BOLESTI I OSTEOPOROZU

| March 6, 2021 | 10:59 | 626 | 0

Otkad je čovečanstvo svesno da svi moramo jednog dana da umremo, ljudi su počeli da tragaju za eliksirom dugovečnosti. Postoji jedan sastojak koji se godinama prožima i koristi za lečenje različitih bolesti i poboljšanje opšteg zdravlja:

Jabukovo sirće

Upotreba jabukovog sirćeta u domaćim lekovima traje već 10.000 godina, možda čak i više! Drevni Vavilonci su ga koristili kao konzervans i začin, u Egiptu su pronađene urne sa jabukovim sirćetom stare 3.000 godina, a i Hipokrat ga je koristio kao lek za različite bolesti i produženje života, te se ta tradicija prenela na Grke i Rimljane koji su to činili stotinama godina.

Ovaj posebni eliksir je neka vrsta eliksira za zaštitu od bolesti. Ako se redovno konzumira, može pomoći pri sprečavanju degeneracije makule, osteoporoze, srčanih bolesti i nekih drugih bolesti.

Naravno, ne možete očekivati da vas samo eliksir održava zdravim. Pravilna ishrana i vežbanje su ključni za održavanje dobrog zdravlja.

Za eliksir je potrebno:

1/2 šolje filtritane vode ili izvorske, 1 kašika jabukovog sirćeta, 2 kašike meda, 20 kapi ulja od belog luka, 1/2 kašičice đumbira u prahu ili sitno samlevenog, 1 kašičica aloja vere.

Ako ste osetljivi na beli luk, možete umesto njega koristiti glog, dok kopriva može zameniti aloja veru. Prosto pomešajte sve sastojke i konzumirajte svakog jutra 20 minuta pre doručka.

Povezani sadržaj:  KAD UMRU TATA I MAMA: OVIH DESET STVARI SE ZAUVEK MENJAJU!

Napomena:

Prirodni lijekovi na našem portalu služe kako bi pomogli ljudima. No, uvjek znajte. Ukoliko imate neki zdravstveni problem. Prvo što trebate uraditi jeste da se konsultujete sa lekarom. Ni u kakvom slučaju se nemojte oslanjati na alternativnu medicinu. Bez stručnog mišljenje, prenosi Fazon 

Izvor: Webtribune.rs

Kategorija: Zdravlje

Napisite svoj komentar na clanak: