KONAČNO RJEŠENJE ŽGARAVICE: DOMAĆE PIĆE KOJE ĆE VAM POMOĆI DA OLAKŠATE SIMPTOME ŽGARAVICE!

| March 7, 2021 | 23:43 | 495 | 0

Česta gorušica je najčešći simptom refluks kiseline. Ostali znakovi i simptomi uključuju regurgitaciju hrane ili kisele tečnosti, otežano gutanje, kašalj, teško disanje i bol u grudima, posebno dok ležite noću.

Pokušajte da jedete manje obroke, i izbjegavajte hranu koja čini da se aktivira gorušica, kao što su pržena ili masna hrana, čokolada, i pepermint. Izbjegavanje alkohola i nikotina može pomoći.

Evo, mi ćemo predstaviti najbolje domaće piće koje će vam pomoći da olakšate simptome žgaravice!

Sastojci: 1 krompir i 1 jabuka.

Uputstvo:

Prvo, oljuštite krompir, zatim procijediti sok od krompira koristeći gazu i sipajte ga u čašu. Koristite isti postupak za sok od jabuke. Pomiješati ih zajedno i piti ovu mješavinu 2 puta svaki dan. Uvijek piti ovaj domaći sok 1 sat prije vašeg obroka. Primijetit ćete pozitivne rezultate jako brzo!

Napomena:

Prirodni lijekovi na našem portalu služe kako bi pomogli ljudima. No, uvjek znajte. Ukoliko imate neki zdravstveni problem. Prvo što trebate uraditi jeste da se konsultujete sa lekarom. Ni u kakvom slučaju se nemojte oslanjati na alternativnu medicinu. Bez stručnog mišljenje.

 

Izvor: pozitivno.ba

Povezani sadržaj:  OVO JE NAJBOLJA KRVNA GRUPA, OTPORNA NA MNOGE BOLESTI: Sa njom se rađaju samo DUGOVEČNI ljudi i zdravi su kao DREN

Kategorija: Recepti, Zdravlje

Napisite svoj komentar na clanak: