OVAJ DOMAĆI ELIKSIR ĆE VAM TOLIKO POPRAVITI KRVNU SLIKU DA ĆETE GA SVIMA PREPORUČITI!

| March 16, 2021 | 01:20 | 1,406 | 0

Smanjenje razine hemoglobina u krvi, neovisno o broju crvenih krvnih zrnaca (eritrocita), smanjuje kapacitet krvi da prenosi kisik – i dovodi do anemije, piše uspesnazena.com. U narodnoj medicini postoji više recepata za povećanje hemoglobina u krvi.

Ova vitaminska bomba ili ljekoviti eliksir izuzetno je dobar i provjeren lijek za povećanje hemoglobina, podizanje razine krvnih zrnaca i poboljšanje opće krvne slike. Napravite ga odmah, osim što je super zdrav, vrlo je ukusan.

Može se koristiti koliko god želite. Nema nuspojava, osim povećanja energije. Nakon tjedan-dva konzumiranja, provjerite krvnu sliku – i ugodno se iznenadite!

Prirodni eliksir za poboljšanje krvne slike – recept

Za pripremu ovog prirodnog lijeka – vitaminske bombe, vam je potrebno:

200 ml meda, 200 gr jezgri oraha, 200 gr suhog grožđa, 200 ml soka od mrkve, 200 ml soka od cikle, 2 limuna.

Priprema:

Operite 2 limuna. Rasijecite ih na pola i izvadite koštice. Sameljite s korom (ako su prskani – skinite koru) i stavite u neku staklenu teglu od litre. U smjesu mljevenog limuna dodajte med, cijeđeni sok od cikle i sok od cijeđene mrkve. Promiješajte.

Poslije u ovu smjesu dodajte sitno isjeckane ili mljeven orahe i suho grožđe. I ponovo sve promiješajte. Dobit ćete oko 1 kg ukusne i vrlo zdrave ljekovite smjese. Čuvajte je u staklenoj tegli hladnjaku. Uzimajte tri puta dnevno po 1 žlicu prije jela.

Povezani sadržaj:  0VA BILJKA JE ZDRAVIJA 0D BIJEL0G LUKA: Snižava pritisak, prir0dni čistač krvi, jetre i žući

 

Izvor: uspesnazena.com

Kategorija: Recepti, Zdravlje

Napisite svoj komentar na clanak: