POBOLJŠAN KRVNI PRITISAK I HOLESTEROL ZA SAMO 7 DANA. ČUDOTVORNI NAPITAK OD 5 SASTOJAKA KOJI PREPORAĐA ORGANIZAM (RECEPT)

| March 27, 2021 | 13:57 | 511 | 0

Ako se borite sa visokim krvnim pritiskom i holesterolom, morate da isprobate ovaj lijek. Sastojci su lako dostupni a ukus i nije toliko loš. Zahvaljujući ovom receptu smanjiće vam se krvni pritisak, ali i visok holesterol. Sve što trebate da učinite jeste da koristite ovaj lijek tokom sedam dana dana i rezultati će vas zaprepastiti.

Nedavna studija objavljena u časopisu “Cancer Causes and Control” ustanovila je kako među američkim Amišima gotovo uopšte nema slučajeva raka i da su oni najzdraviji ljudi u Americi.

Osim što jedu zdravo i prirodno, Amiši ne puše, ne piju, puno fizički rade, ali i sami uzgajaju svoju hranu primjenjujući organske metode uzgoja čime dobijaju zdravo voće i povrće, mliječne proizvode i meso.

Prenosimo vam recept koji koriste Amiši i koji može izliječiti razne bolesti, ali i pojačati imuni sistem. Zahvaljujući ovom receptu smanjiće vam se krvni pritisak, ali i visok holesterol. Najbolja stvar kod ovog lijeka jeste to što je vrlo jednostavan i lagan za pravljenje, a namirnice koje vam trebaju za njega su lako dostupne.

Sastojci:

Komad narendanog đumbira; jedan čenj bijelog luka (narendan); kašika jabukovog sirćeta; kašika meda; kašika soka od limuna.

Stavite sve sastojke u blender i miksajte ih 30 sekundi pri velikoj brzini. Zatim procijedite smesu i držite je u frižideru tokom sedam dana koliko ćete je ispijati.

Povezani sadržaj:  Nema BOLJEG prirodnog načina da se kontroliše ŠEĆER u krvi: Sve što vam je potrebno su 2 SASTOJKA!

Kako ga koristiti:

Preporučuje se konzumiranje kašike ove smjese prije doručka ujutro i kašika prije večere. Ne preporučuje se konzumacija više od tri puta na dan. Bićete zaprepašćeni rezultatima. Krvni pritisak i holesterol će se smanjiti, a bićete svježi i puni energije.

Izvor: dnevno.hr

Kategorija: Recepti, Zdravlje

Napisite svoj komentar na clanak: