RADIKALNO ČISTI CREVA, TOPI MASNE NASLAGE, LEČI GASTRITIS: OVAJ ČUDOTVORNI NAPITAK SE PRAVI OD SAMO 2 SASTOJKA!

| March 8, 2021 | 17:50 | 5,971 | 0

U šolju vode dodajte ova 2 sastojka i u rekordnom roku ćete primetiti olakšanje. Ukoliko imate bilo koji stomačni problem ili višak kilograma, ovaj napitak će u tom slučaju biti u od pomoći. Pravi se od samo 2 sastojka, a vrlo je moćan kod uklanjanja bola u želucu, topljenja masnih naslaga, čišćenja creva, ali i u otklanjanju nadudutosti i grčava.

Za pripremu će vam biti potrebno: Čaj od hajdučke trave, Mleveni lan.

Prokuvajte vodu, pa dodajte hajdučku travu i ostavite da odstoji 15 minuta. Nakon toga procedite i dodajte kašiku mlevenog lana. Ovaj napitak se pije svako veče pred spavanje, a daje rezultate neveroatnom brzinom. Već nakon nekoliko dana korišćenja osetićete olakšanje u stomaku.

Hajdučka trava je od davnina poznata u narodnoj medicini. Ova biljka sadrži obilje vitamina i minerala. Nadzemni deo biljke u cvetanju sadrže etarsko ulje, flavonoide, vitamin K, gorku materiju ahilein, smole, stereole i tanine.

Zahvaljujući svojim svojstvima povoljno deluje na stomačne probleme, a preporučuje se i za očuvanje zdravlja jetre i za pročišćavanje krvi. Lan, kao što verovatno već i znate, je odličan za pokretanje metabolizma i “lenjih creva”, što samim tim znači i pokretanje procesa razgradnje masnih naslaga.

Napomena:

Ne preporučuje se kontinuirana upotreba ovog čaja u dužem vremenskom periodu od 2 nedelje. Velike količine mogu uzrokovati glavobolju, a dugotrajna upotreba alergijski osip i osetljivost kože na sunce.

Povezani sadržaj:  HLADNOĆA JE “SMRT” ZA ZGLOBOVE, A EVO KAKO SE LIJEČE BOLOVI: Dr Milošević upozorio na ove ljekove – “Ne uzimajte ih sami”

 

Izvor: Stil.kurir.rs

Kategorija: Recepti, Zdravlje

Napisite svoj komentar na clanak: