Doručak koji skida 5 kg, normalizuje metabolizam, jača kosu i obnavlja kožu: Najbolje za žene! RECEPT

| April 8, 2021 | 23:34 | 319 | 0

U svom sastavu sadrži vitamine i minerale koji poboljšavaju izgled kože, kose, normalizuju metabolizam i generalno jačaju organizam.
Ovaj svakodnevni doručak pomoći će eliminaciji nečistoće iz organizma i očistiti creva.

Bezuslovno rešava problem levih creva i zatvora, sagorevanje masnih naslaga i normalizacija težine. Posle meseca konzumiranja ovog napitka, lako ćete izgubiti 3-5 kilograma veće težine. Deset kože, kosa i nokti postaju zdravi i lepi, stomak će se polako “istopiti”.

Za pripremu ovog doručka biće potrebno:

300 ml kefire (ili nemasnog jogurta)
2 supene kašike ovsenih pahuljica
1 kafena kašika mlečnog lanenog semena
1 kafena kašika kakao praha
5-7 mesnatih suvih šljiva
Doručak se priprema uveče za sutradan. Prelijte sa malo kipuće vode (100 ml) suve šljive. Poklopite i ostavite na 5-10 minuta. Za to vreme u činiju staviti ovsene pahuljice, mleveno laneno seme i kakao. Preliti kefirom i dobro sve izmešati.

Nabrekle šljive sitno iseckajte (možete u blenderu do stanja “pirea” ili u super secku ili ručno) i dodajte u prethodnu smesu. Dobro izmešajte i ostavite u frižider.

Ujutru izvadite iz frižidera i uživajte u svom zdravom i ukusnom doručku. Rezultati će ubrzo biti vidljivi.

Mladi luk je popularna namirnica.Pripaada porodici Allium, kao i druge poznate vrste luka, crveni luk bijeli luk, poriluk itd.

Razlozi njegove popularnosti su obilježje nutrijenata bogastvo i prilagodljivosti.

Povezani sadržaj:  STALNO VAM JE HLADNO BEZ OBZIRA NA TEMPERATURU U PROSTORIJI: Simptom koji može da ukazuje na ozbiljnije medicinske probleme

Odavno se mladi luk smatra jako zdravim, pa je zbog toga dobro poznat u narodnoj medicini.Kažu za njega da dobro djeluje i izvana i iznutra.

Mladi luk pomaže kod prehlade i krvnog pritiska ili je također poznat zbog svojih protivnih svojstava te kao namirnica koja dobro djeluje protiv gljivice. Veoma ukusan dodatak jelima, a pomaže kod stresa i umora.

Dakle mladi luk nije samo kuhinjska namirnica nego i ljekovito bilje. Uređaj je dovoljno visok, da ga može staviti u spremnik koji će ga staviti u spremnik i staviti ga u vrećicu ili krpu te zagrijte.Toplu smjesu u još jednu krpu i stavite na upaljeno područje.

Ako imate problema s kuhanjem u nekoliko minuta, stavite blistav izmiksati, po potrebi dodajte vodu dok se nećete pretvarati u pastu.Tom pastom namažite mjesta koja su natečena.

Mladi luk je povrtna biljka, a znamo da je povrće jako zdravo inače

Dakle, što više povrća i voća, bićete zdravi, ne vrijedi ništa drugo za mladi luk.Jedite ga kada ste u prilici, pa ćete smanjiti mogućnosti da se razbolite.

https://stil.kurir.rs/

Kategorija: Recepti, Zdravlje

Napisite svoj komentar na clanak: