POPRAVLJA PAMĆENJE, TOPI MASNE NASLAGE, POBOLJŠAVA VID I ČISTI JETRU: OVA MEŠAVINA JE ČUDO IZ PRIRODE! (RECEPT)

| April 8, 2021 | 23:16 | 4,305 | 0

Jedan od najmoćnijih lekova ne samo da će vam popraviti pamćenje za neverovtanih 80 posto, već ćete pri tome otopiti masne naslage s kojima se godinama borite. Ključni sastojak je ren koji je bogat vitaminom C, kalijumom, vitaminima B1, B2 i B6, kao i gvožđem, magnezijom i fosforom.

Zdravstvene prednosti rena:

1. Beli koren rena prirodni je podizač otpornosti organizma. Sadrži vitamin C, kalijum, kalcijum, magnezijum i fosfor, kao i vitamine iz B grupe, te se smatra zaštitnikom od prehlada i drugih sezonskih bolesti.

2. Svoju ljutinu zahvaljuje materiji glikozid sinigrin koja otvara sinuse prilikom konzumacije, dok će inhalacija ovim korenom pomoći i pri ublažavanju raznih drugih disajnih problema.

3. Prirodni antibiotik i prirodni konzervans nadimci su koji krase ren, jer dokazano sprečava razmnožavanje bakterija.

4. Odlična je namirnica ako želite da uradite detoks, jer podstiče čišćenje jetre, kao i izbacivanje štetnih materija iz organizma.

5. Ovo ljutkasto povrće olakšava i stabilizuje probavu i podstiče rad creva, posebno ako ga konzumirate uz masne i slane namirnice poput prazničnih pečenja.

6. Obloge od narendanog rena smanjiće ukočenost mišića tela, reumatsku bol i odagnati glavobolju (ako oblogu postavite na teme u trajanju od par minuta).

7. Ren je i čuvar srca koji podstiče cirkulaciju i deluje reventivno kod kardiovaskularnih bolesti.

Povezani sadržaj:  SPOJTE DVA KAŽIPRSTA I DOBRO POGLEDAJTE U JEDNU STVAR! Ovaj test od DVE SEKUNDE MOŽE VAM SPASITI ŽIVOT

OSTATAK TEKSTA NA STRANICI BROJ 2

Pages: 1 2

Kategorija: Zdravlje

Napisite svoj komentar na clanak: