Recept za uklanjanje masnog tkiva bez operacionog zahvata.

| April 13, 2021 | 22:31 | 589 | 0

Ako imate negdje na tijelu masno tkivo, onda znate da je operacija postupak koji se primjenjuje za njegovo otklanjanje.

Da vas ne bi sjekli, a da ipak uklonite masno tkivo, pročitajte postupak za pravljenje lijeka koji će vas po tom pitanju pozitivno iznenaditi.

Jeftin je i toliko prost za pripremu da slobodno možemo reći da ga može pripremiti i malo dijete.

Uzmite malo domaćeg meda i pomiješajte ga sa brašnom.

Miješajte sve dok se brašno potpuno ne sjedini sa medom, zatim tu smjesu nanesite na masno tkivo koje treba da uklonite, u sloju debljine od pola do jednog centimetre.

Poklopite papirnom maramicom da se med ne bi razlio i lijepio po odjeći i tijelu, zatim fiksirajte nekom ljepljivom trakom jer smjesu na masnom tkivu treba da držite najmanje trideset i šest sati kada ćete tu smjesu zamijeniti novom.

Terapiju ponavljati pet puta i primijetit ćete kako se masno tkivo povlači.

Ako imate problema sa masnim tkivom prije nego što se odlučite za operaciju svakako probajte ovaj recept jer za operaciju nikad nije kasno.

Recept br.2 :

Brojne su preporuke narodne medicine za ovaj problem, jedna će vam djelovati pomalo i čudno ali donosi rezultate u pitanju je ubod pčele. Pripadnici starije generacije se itekako sjećaju ovog recepta koji eliminiše masno tkivo na ruci, nogama stomaku. Potrebna su dva pčelinja uboda direkt na oboljelo mjesto, nakon čega će ono posle sedam dana da isčezne.

Povezani sadržaj:  OVO JE NAJVEĆI KAMEN U BUBREGU NA SVETU! Oborio dva Ginisova rekorda, zapanjiće vas kako su opisali TEŽINU (FOTO)

Kako to izvesti: Sa odgovarajućom pincetom uhvatiti pčelu i okrenuti žaoku ka mjestu gdje se nalazi masno tkivo i pustite da vas ubode. Verujemo da vas je već’ zaboljelo dok čitate ove redove,međutim ubod uopšte nije toliko bolan. Ovo svakako ne smiju da primjenjuju osobe koje su alergične jer može doći do veoma ozbiljnih komplikacija, kada je neophodna hospitalizacija…

Recept br. 3

Ovu recepturu nam je poslala čitateljka J.M. koja je uspješno uklonila masno tkivo na zglobu ruke. Pomješati žumance sa dvije velike supene kašike soli. Dobijenom mješavinom premazivati oboljelo mjesto do 4 puta dnevno, sve dok masna tkiva po tijelu ne nestanu.

Recept br. 4

Propolis kapi nanesite na problematično mjesto nekoliko dana i masno tkivo na glavi, ruci, stomaku, nogama će se ubrzo povući

Ako Vi imate još neki prirodni recept koji je Vama pomogao da uklonite masno tkivo, slobodno pišite u komentare i time pomogli ostalima da riješe svoj problem.

(Kucni-ljekar.com)

Kategorija: Recepti, Zdravlje

Napisite svoj komentar na clanak: