SMIRUJE KAŠALJ I POSPEŠUJE RAD BUBREGA: NARODNI NAPITAK OD PRAZILUKA ZA JAČANJE IMUNITETA (RECEPT)

| April 17, 2021 | 09:30 | 277 | 0

Praziluk je pravi izvor vitamina i minerala. U borbi za jačanje imuniteta, koji je sada važniji nego ikad, praziluk je nezaobilazan. Praziluk sadrži veliku količinu belančevina, beta-karotena i vitamina C.

Odličan je izvor mangana, gvoždja, folne kiseline i vitamina B6. Blagotvorno deluje na disajne i probavne organe, bubrege, jetru, krv i vene. Pomaže kod iskašljavanja, smiruje kašalja, smiruje upalu pluća i astmu. Reguliše holesterol i pospešuje rad bubrega.

Napitak od praziluka deluje protivupalno, jača imunitet, ali i pomaže kod respiratornih tegoba. Praziluk je dobro jesti, ali ćete bolju zaštitu organizmu obezbediti ukoliko napravite ovaj napitak.

Sastojci:

1 manji praziluk, 3 jabuke, komad izrendanog đumbira.

Priprema:

Sve sastojke ubacite u sokovnik, izmiksujte i napitak je spreman.

Napomena:

Prirodni lijekovi na našem portalu služe kako bi pomogli ljudima. No, uvjek znajte. Ukoliko imate neki zdravstveni problem. Prvo što trebate uraditi jeste da se konsultujete sa lekarom. Ni u kakvom slučaju se nemojte oslanjati na alternativnu medicinu. Bez stručnog mišljenje.

Izvor: Objektiv.rs/ stil.kurir.rs

Povezani sadržaj:  8 ZNAKOVA DA VAM NEDOSTAJE VITAMIN D: Posljedice mogu biti OZBILJNE, zato doktori ODMAH predlažu DA URADITE OVO

Kategorija: Recepti, Zdravlje

Napisite svoj komentar na clanak: