BIĆETE MU ZAHVALNI ZA SVA VREMENA: Potpuno obnavlja kosti, tetive, ligamente i zglobove za samo 1 mjesec…

| July 11, 2021 | 20:54 | 2,360 | 0

Prirodni lijekovi i zdrava ishrana uvijek vam može pomoći, pa neki više od klasičnih lijekova i to bez štetnih posljedica.

Mnogo ljudi pati od problema sa kostima ili zglobovima, te osjećaju jake bolove.

Ono što vam može pomoći jeste ovaj prirodni lijek.

Neće biti potrebe da uzimate puno lijekova protiv bolova, kao prije. Probajte ovaj lijek jer je vrlo zdrav i pomoći će vam, a i provjeren je.

RECEPT:

Sastojci:

– 4 kašike susamovog sjemena

– 8 kašika mljevenog lana

– 40g sjemena bundeve (očišćeno)

– 200g meda

– 2 kašike želatina

– 3 kašike grožđica (suhih)

Priprema:

Samo dobro operite sve sjemenke (očistite koje trebaju da se očiste) i stavite ih u blender te što duže blendajte. Nakon blendanja dobićete već gotovu smjesu kojoj samo još trebate dodati med te ponovo sve dobro ručno izmiješajte sve dok se med ne sjedini sa smjesom. Dobijenu smjesu čuvajte u staklenci u frižideru.

Primjena:

Jedite po 2 kašike dnevno, jednu prije doručka, jednu prije ručka. Ubrzo ćete primijetiti poboljšanje na vašim zglobovima i kostima. Bolovi će nestati ili se smanjiti. Recept je izuzetno dobar jer potpuno obnavlja kosti, tetive, ligamente i zglobove za samo 1 mjesec. Dakle, terapiju koristiti makar jedan mjesec. Smjesu ako potrošite u roku od mjesec dana napraviti novu. Smjesa se može koristiti i duže jer nema nikakve štetne i nus efekte i pojave po organizam.

Povezani sadržaj:  Ovo su znakovi da biste bolove u leđima trebali shvatiti ozbiljno

Nadamo se da vam je ovaj recept bio od koristi, a za više članaka o zdravlju i prirodnim lijekovima posjetite našu web stranicu svaki dan i ako želite podijelite sa vašim prijateljima. Budite zdravi!!

Izvor: megagiga

Kategorija: Zdravlje

Napisite svoj komentar na clanak: