ZDRAVLJE KONTROLIŠETE SAMI: SVE ŠTO VAM JE POTREBNO ZA KONTROLU ŠEĆERA U KRVI JE JEDNO KUVANO JAJE

| August 16, 2021 | 22:40 | 613 | 0

Dijabetes je jedna od najčešćih bolesti suvremenog svijeta, i utječe na sposobnost tijela da obrađuje glukozu. Dijabetičari obično obole od dijabetesa tipa 2, što znači da njihova tijela ne mogu iskoristiti inzulin.

Prehrambene navike i stil života imaju veliki utjecaj na cjelokupno zdravlje. Okolina ima važnu ulogu. Živimo u svijetu punom toksina i otpornih kemikalija.

Krvni testovi se obično koriste za otkrivanje neravnoteže. Neki liječnici vjeruju da su testovi jedini način za dijagnosticiranje zdravstvenog stanja povezanih s razinom šećera u krvi i krvnog tlaka. Svaki mogući poremećaj smatra se tihi ubojica koji dovodi do ireverzibilnih promjena.

Dijabetes je jedna od najčešćih bolesti suvremenog svijeta, i utječe na sposobnost tijela da obrađuje glukozu. Dijabetičari obično obole od dijabetesa tipa 2, što znači da njihova tijela ne mogu iskoristiti inzulin.

Statistika pokazuje da je broj dijabetičara nekontrolirano raste, tako da je bolje konzultirati svog liječnika češće kako bi se spriječila bolest ili počela liječiti u početnoj fazi. Nutricionisti su otkrili lijek koji regulira razinu šećera u krvi, koji je učinkovit i potpuno prirodan. Sve što trebate je ocat, vodu i kuhano jaje.

Skuhajte jaje u popodnevnim satima, i ogulite ga. Probodite jaje nekoliko puta pomoću vilice ili čačkalicu. Ulijte ocat u zasebnu zdjelu i potopiti jaje u ocat. Ostavite namočeno preko noći.

Povezani sadržaj:  OVO JE PRVI SIMPTOM GIHTA: Javlja se uglavnom noću i pojačava se narednih 8 do 12 sati

Sljedećeg jutra, trebate pojesti jaje i popiti čašu tople vode. Ponovite postupak svaki dan, a uskoro ćete primijetiti da je vaš šećer u krvi dosegnuo normalnu razinu. Vaše zdravlje je u vašim rukama. Jedno kuhano jaje ne košta ništa, a može vam spasiti život.

Napomena: 

Istraživanja nisu jos uvjek 100% potvrdila da se kombinacijom sirćeta i jajeta može stabilizovati dijabetes u krvi. No mi smo čuli da ovaj recept dijabetičari mnogi koriste. Pa ni vama ne fali ništa da isprobate. Naprimjer mom tetku je itekako pomogao. Čovjek ga koristi svakog jutra i veoma je zadovoljan. Ali naravno prije svega prvo se konsultujte sa svojim lekarom.

Izvor: dnevno.hr/healthcareaboveall

Kategorija: Zdravlje

Napisite svoj komentar na clanak: