‘IZGUBIO SAM 230.000 EVRA ZA OVIH GODINU DANA!’ Ša ogolio dušu, otkrio SVE DETALJE odnosa sa bivšom suprugom i Tarom Simov: Ne mogu da kažem da se sve totalno ugasilo!

| September 13, 2021 | 23:16 | 28 | 0

Ništa nije preskočio!

U novom izdanu emisije “Premijera – Vikend Specijal”, reporter Nemanja Vujičić razgovarao je iskreno sa reperom i bivšim zadrugarkom, Nenadom Aleksićem Ša, koji je otkrio šta je sve izgubio nakon izlaska iz najgledanijeg rijaliti šou programa.

Nenad je na samom početku otkrio kako se trenutno oseća, nakon svih turbulencija koje je doživeo u kratkom periodu.

Mogu ti reći da sam dobro, s obzirom na sve što se izdešvalo. Izgubio sam dosta, i finansijski i emotivno, sve u par meseci, godinu dana… Ali dobro, to je sve život. Nikad nisam bio u nekom fazonu para i da me mnogo boli kad to izgubim, ali emotivno, to je ono što je najviše izgubljeno, pare uvek dođu. Bavim se poslom koji volim, uspešan sam, ali kada bi pričali o cigri, izgubio sam oko 200-300 hiljada evra za ovih godinu dana, otprilike. Ali, znaš kako kažu, sve za ljubav – kaže Aleksić.
Foto: Printscreen Instagram/tarasimov, nenadaleksicsha

Ša se dotakao i svoje bivše supruge, Ivane, koju je javno prevario u “Zadruzi” sa zadrugarkom, Tarom Simov.

Pazi, što se tiče bivše supruge, nismo se nijednom čuli po izlasku iz “Zadruge”, ona ima svoj život, neka radi šta hoće, ima pravo na sve, ja se u to ne mešam. Svi su očekivali da se mi sretnemo, čak sam i ja mislio da će do toga doći, ali nema potrebe za tim. Oboje smo nastavili svojim putem, mada jeste mi bilo čudno to njeno viđanje sa Vladimirom Tomovićem, nije mi u njenom fazonuda se slika i snima, da se igra tih igara, a da li postoji neka emocija između njih, u to ne ulazim i ne zanima me – priča reper, pa dodaje:
Rešili smo sve brakorazvodnom parnicom, nikoga nisam ostavio na ulici, ispao sam fer. Ne znam da li ćemo se ikada sresti, ali ako se to desi, nema tu šta puno da se objašnjava. Desilo se šta se desilo, to je život, ti srcu ne možeš da zabraniš u koga će i kada da se zaljubi, nisam ni prvi ni poslednji kome se to desilo. To je svakodnevnica, ali svi tu kriju, ali ja sam osuđen kao da sam ubio nekoga – kaže Nenad.
Foto: Jelena Simonović, Instagram Printscreen

Povezani sadržaj:  Snaha nije dužna ići svekrvi, to je obaveza i dužnost svekrvinog sina!

Aleksić se u razgovoru dotakao i slučaja koji je ovog leta sve ostavio bez teksta, kada je imao udes, kojem je prisustvovala i Simova.

Što se tiče automobila, bio sam malo nepažljiv, došlo je neke rasprave tokom vožnje i desio se taj sudar. Šteta je bila ogromna, ali Bogu hvala, imao sam za novi, tako da sada vozim drugi auto, možda i bolji – otkriva Ša.
Reper je spomenuo i Mateju Matijevića, s kojom je Tara bila u emotivnoj vezi pre njega.

To ne bi tebalo mene da pitate, jer sam u tom odnosu dao celog sebe. Da li postoje emocije prema Mateji sa njene strane, to morate Taru da pitate. Da li je naša ljubav bila prava, to može ona da vam odgovori. Videli smo se za neke haljine, ja sam joj to odneo, video psa, nju, i nakon toga smo se razišli i prekinuli komunikaciju. Čuo sam da ima i dečka, ali ja sa bivšim devojkama ne mogu da budem prijatelj, ili sam dečko ili ništa – kaže Nenad, pa nastavlja:
Foto: Pink.rs/P. Radosavljević, Jelena Simonović

Ne mogu da kažem da se sve totalno ugasilo, ali nakon tog saznanja da ima dečka, emocije nisu kao što su nekad bile. U prvom trenutku mi je bilo čudno da ima dečka, nije mi bilo svejedno, ali nakon dan-dva sam shvatio da idem dalje i samo sam okrenuo muzici.
Za kraj, Ša se dotako i svoje pesme, koju nedavno izbacio i posvetio Tari.

Povezani sadržaj:  Ja roditelje nisam mogla da biram, ali sam samovoljno vjeru PROMIJENILA! Nada Topčagić priznala što joj je majka zadnje dane provela u prikolici! (FOTO)

Ta pesma opisuje ceo naš odnos, šta smo prošli i ceo taj fazon koji smo zajedno proživeli. Nije mi bilo svejedno, ipak sam gajio prema njoj velike emocije, ali želim joj sreću – zaključuje Aleksić u emisiji “Premijera – Vikend Specijal”.

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: