Mesecima se gojila ne znajući KOJI je razlog, a onda je jednog popodneva u kupatilu doživela najveći šok

| September 28, 2021 | 20:32 | 355 | 0

Sve joj se preokrenulo u trenutku

Karla Akuhata s Novog Zelanda tokom poslednjih nekoliko meseci bila je pod konstantnim stresom na poslu.

Usled epidemije , firma je morala da smanji budžet, pa je radila za troje, što se kaže. Paralelno s tim, počela je naglo da se goji.

Pripisujući sve promene koje joj se dešavaju stresu, Karla je ignorisala činjenicu da je možda u drugom stanju. A onda se jednog popodneva u kupatilu sve promenilo.

– Osetila sam neke čudne grčeve i otrčala sam u kupatilo. Pipajući stomak i predeo oko njega, osetila sam nešto čudno. Možete misliti koliko sam počela da drhtim i paničim kada sam osetila bebinu glavu. Ništa mi nije bilo jasno. Suprug i ja smo vodili računa u poslednje vreme, a i mislila sam da u 41. godini nema šanse da mogu ponovo da zatrudnim – kaže majka jednog dečaka.

Karla je verovali ili ne, u roku od 15 minuta od otkrića da je trudna, na podu spavaće sobe rodila drugog sina.

– Bila sam ubeđena da to što mi menstruacija nekoliko meseci izostaje ima veze sa stresom usled nagomilanog posla. Ipak, sve se sad preokrenulo. Sin Tamarangi je dobro, živ je i zdrav. Pravo niotkuda, ponovo sam postala majka – kaže ova simpatična žena.

Povezani sadržaj:  2 NEOČEKIVANE NAMIRNICE POMAŽU KOD NADUTOSTI I LOŠEG VARENJA: SVI IH IMAMO U KUĆI, A NE ZNAMO KOLIKO SU KORISNE

Ona dodaje da se njena majka u poslednje vreme šalila, gledajući kako se goji, da jede kao da je u drugom stanju.

– Sad kad malo bolje razmislim, postojali su znaci da sam trudna. Brzo sam gubila volju i energiju, imala sam jutarnje mučnine i dobila sam nekoliko kilograma. Ipak, kada radite toliko kao ja, onda su vam samo posao i stres na prvom mestu. Zato sam posle porođaja nazvala majku i rekla joj: ‘Mama, znam da si se šalila, ali bila si u pravu. Upravo sam rodila još jednog dečaka’. Naravno, mislila je da se šalim – kaže Karla. (objektiv.rs)

Kategorija: Zdravlje

Napisite svoj komentar na clanak: