Svjetska poznata biljka koja liječi prostatu

| September 7, 2021 | 23:29 | 281 | 0

Zbog utjecaja medicine ova biljka je pala u zaborav, no možete ju pronaći u prirodi ili u biljnim ljekarnama.

Gotovo svaki muškarac stariji od 45 godina susreo se s nekim problemom prostate. Tegobe prostate mogu biti različite, no napitak koji vam donosimo liječi ih sve.

Priroda se, kao i obično, pobrinula za lijek, a to je trava pod nazivom vrbovica ili svilovina (Epilobium parviflorum).

Za čaj koji liječi probleme prostate potrebna vam je jedna žličica osušene ili svježe biljke koju prokuhate u 2 dcl vrele vode.

Ostavite da djeluje pet do deset minuta, zatim izvadite biljku, a čaj popijte.

Čaj se pije dva puta na dan; ujutro na tašte i navečer pred spavanje. Ovaj ljekoviti čaj pijte koliko je potrebno, ali najmanje nekoliko tjedana. Prve znakove poboljšanja možete očekivati ubrzo.

Ovaj čaj je uspješno izliječio brojne upale prostate i mokraćnog mjehura, probleme s mokrenjem uzokovane prostatom, krvarenja u mokraći, tegobe i bolove u prostati i mjehuru ali i bubrezima, rak prostate i rak mokraćnog mjehura.

Zanimljivo je napomenuti da se vrbovica kao čaj i najbolji lijek za prostatu spominje na svim kontinentima, kulturama i jezicima što dovoljno govori o njenoj univerzalnoj prepoznatljivosti i uspjehu.

Povezani sadržaj:  OVO SU 2 ZNAKA DA IMATE TROMB U PLUĆIMA : Ljekari upozoravaju da ako ih osjetite, morate odmah u bolnicu !

Kategorija: Zdravlje

Napisite svoj komentar na clanak: