CRNA LIMUNADA ČISTI JETRU, SNIŽAVA HOLESTEROL I TOPI SALO: Evo Kako Da Je Napravite! (RECEPT)

| October 3, 2021 | 22:08 | 523 | 0

Ako planirate da očistite tijelo od nakupljenih toksina i naravite reset tijela i jednostavno dobijete više energije i osjećate se bolje, ovaj napitak je baš za vas.

Limunada je mnogima omiljeno ljetnje piće, osvežava i vrlo je ukusno, ali kada joj dodate i aktivni ugalj dobijate i savršen napitak za preporod cijelog organizma. Baš zbog aktivnog uglja, ovaj napitak ima crnu boju, dok ukus ostaje nepromijenjen.

Crna limunada će očistiti telo od toksina, očistiti jetru i sniziti holesterol. Pomaže kod nadutosti, gasova i aerofagije (nesvesno gutanje vazduha tokom jela), pa i kod problema sa kožom. Reguliše rad probavnog traktva, a na taj način i ubrzava metabolizam što dovodi i do gubitka kilograma.

Aktivni ugalj dobijen je destruktivnom destilacijom materijala različitih biljaka i kore kokosovog oraha i ima upijajuća svojstva pa zato uklanja štetne materije i toksine iz organizma.

Za priremu vam je potrebno:

Sok od pola limuna ili limete
Čaša mineralne ili kokosove vode
Pola kašičice aktivnog uglja

Metod pripreme:

U vodu dodajte sok od limuna i aktivni ugalj u prahu. Dobro promiješajte i napitak je spreman.

Napitak se pije jednom nedjeljno i nikako češće od toga.

Napomena: Ova limunada može da umanji učinak lijekova. Zbog toga, ukoliko pijete neke lijekove, treba paziti na dvosatni interval između uzimanja lijeka i ispijanja crne limunade.

Povezani sadržaj:  KRALJEVO DRVO KOJE SUZBIJA REUMATSKE BOLOVE, ZUBOBOLJU, GASTRITIS, ČIR NA ŽELUCU, MIGRENU! RECEPT

(stil.kurir.rs)

Kategorija: Recepti, Zdravlje

Napisite svoj komentar na clanak: