Doktorka 6 puta nominovana za Nobela: Otkrila u detalje uzrok teških bolesti i način zaštite!

| October 14, 2021 | 14:27 | 3,642 | 0

Da li ste nekad čuli za doktorku Johanu Budvig (Johanna Budwig)? Ova doktorka je čak šest puta nominovana za Nobelovu nagradu za dostignuća u medicini, a najpoznatija je bila po tome što je čak 90 odsto svojih pacijenata spasila od raka.

Njen rad podudara se sa tvrdnjama slavnog doktora Oto Hajnriha Varburga, koji je odavno otkrio uzrok i način liječenja raka – dati ćelijama više kiseonika, a dr Budvig je pronašla najbolji prirodni način da se to i uradi.

Na ovaj način, tvrdi se da je liječila različite tipove raka, čak i u terminalnoj fazi, bez ikakvih štetnih efekata. Zbog velikog uspjeha u liječenju, doktorka Budvig je postala najveći neprijatelj nuklearnoj i farmaceutskoj industriji, koji su početkom pedesetih godina prošlog vijeka zabranili njen rad, piše Healthy Definition. Priča se da su čelnici ovih industrija nadgledali njena istraživanja i želeli da uzmu recept, ali doktorka nikada nije želela da ga njima otkrije.

Doktorka Budvig otkrila je “đavolje trojstvo” koje garantuje rak – radijacija, toksini i kiselost organizma, koji se dodatno pogoršavaju nepravilnom ishranom i lošim navikama. Takođe, vjerovala je da je kiselost organizma posljednja faza kancera, kada hemijska struktura tijela postane toliko kisela da krvotok gotovo potpuno gubi sposobnost da prenese i zadrži kiseonik.

Radi paralele, nivo kiseonika kod zdravih osoba je između 98 i 100, dok kod pacijenata oboljelih od raka iznosi oko 60. Da li vam sada zvuči logično?

Kiseonik se u njihovoj krvi pretvara u otpad, poput ugljen dioksida, a nedostatak kiseonika izaziva formiranje ćelija tumora, koje moraju da mutiraju kako bi uzimale energiju iz fermentisanog šećera. Otpadne materije koje nastaju fermentacijom talože se u tkivima i proizvode još više toksina i ubijaju kiseonik u ćelijama i kiselost tijela. Rezultat ovog procesa je razmnožavanje kancerogenih ćelija i fatalan kraj. Sve ovo dokazao je dr Varburg, zbog čega je 1931. godine dobio Nobelovu nagradu.

Povezani sadržaj:  ČAJ ZA BRŽI RAST KOSE – PRAVI SE OD KOPRIVE I JOŠ DVIJE BILJKE: Spas za tanku, rijetku i kosu koja značajno opada!

Dakle, najjače oružje protiv kancerogenih ćelija je kiseonik. Metoda doktorke Budvig zapravo je proces stimulacije snabdevanja tijela kiseonikom, i to mnogo brže nego što je moguće kroz bilo kakvu standardnu terapiju. U isto vrijeme, ovim procesom se reguliše pH vrijednost i tijelo se vraća u alkalno stanje. Kada se alkalizuje, tijelo postaje puno kiseonika, koji je praktično otrov za mutirane ćelije raka.

Kao svoj lijek, doktorka Budvig je koristila smesu od lanenog ulja i kvark sira. U pitanju je svježi mliječni proizvod, a od drugih sireva se razlikuje po tome što ne sadrži ni trunku soli, niti usireno mlijeko. Veoma je popularan u Njemačkoj.

Svojim pacijentima savjetovala je da izbjegavaju štetnu hranu i loše masnoće, jer izazivaju uništenje kiseonika u ćelijama, a preporučivala esencijalne masne kiseline i zdrave namirnice. Takođe je naglašavala da je od izuzetnog značaja da osoba bude dovoljno izložena suncu, kako bi tijelo upijalo vitamin D3, koji je takođe moćan borac protiv raka.

Njen metod liječenja sastoji se od 2 faze. Prva vaza je potpuno prirodna i podrazumijeva liječenje proteinima iz kvark sira i omega 3 mastima iz lanenog ulja. Tretiranjem pacijenata na ovaj način, dr Budvig je otkrila da telo pacijenta sintetiše omega 3 masti iz lanenog ulja tačno onoliko koliko mu je potrebno.

“Bez svih masnih kiselina, smanjuje se funkcija respiratornih enzima i rezultat bi bilo gušenje, čak i kad bi pacijent dobio kiseonik vještačkim putem. Nedostatak ovih materija pogađa i druge vitalne funkcije. Prva je to što opada zasićenost tijela kiseonikom, a ljudi ne mogu da prežive bez vazduha, hrane i ovih masnih kiselina”, govorila je dr Budvig.

Drugi dio njene metode liječenja je ishrana. Svi pacijenti porali su da se pridržavaju sljedećih doktorkinih uputstava minimum 6 mjeseci.

Recept za prvi dio liječenja

Sastojci: čaša čistog kvark sira (obavezno provjeriti da li je napravljen od homogenizovanog mlijeka), malo kajenske paprike, 2 do 5 kašika lanenog ulja (ili 1 do 3 kašike svježe mljevenog sjemena lana).

Povezani sadržaj:  NAJBOLJI LEK JESENI: Ovaj plod je PUN VITAMINA C, čuva srce, creva i IMUNITET!

Priprema: Sve izmješajte (drvenom kašikom) i jedite bar jednom dnevno svakog dana.

Uputstva za ishranu:
– Ne konzumirajte šećer, kao zaslađivač koristite samo cijeđeni sok od grejpfruta
– Ne jedite čiste životinjske masnoće, poput masti, loja, slanine…
– Potpuno izbacite kupovne prelive i topinge
– Zaboravite kupovni majonez
– Izbjegavajte margarin i puter
– Meso je dozvoljeno, ali isključivo organsko
– Pijte samo svježe sokove od celera, šargarepe i cvekle
– Tri puta dnevno pijte topao prirodni čaj od nane, grejpa ili šipka. Možete da ih zasladite medom
– Izbacite vještačke zaslađivače, naročito visoko fruktozni kukuruzni sirup
– Ishrana mora da bude isključivo bez hemikalija
– Izbacite prerađenu hranu
– Ograničite upotrebu lijekova
– Ne pijte flaširanu i vodu sa česme (bilo koju tečnost koja sadrži fluorid)
– Jedite samo svježe pripremljenu hranu

Posebni savjeti:

– Kad jedete laneno ulje, koristite ono koje je bilo zaštićeno od svjetlosti, vazduha i toplote. Birajte organsko i hladno presovano.
– Uzimajte omega 3 masne kiseline samo iz lana
– Izbacite hidrogenizovana ulja
– Ne uzimajte suplemente koji sadrže hlorofil
– Pijte zeleni čaj svakog dana
– Vodite računa da unosite dovoljno vitamina C
– Izbjegavajte kozmetiku
– Iz ishrane izbacite bijeli pirinač, bijeli hleb, so, bijeli šećer, bijelo brašno i sve što sadrži jedinjenja hlora
– Ne jedite običnu so, već isključivo visoko kvalitetnu, koja nije izbjeljivana
– Koristite blage deterdžente i sapune
– Izbjegavajte proizvode od soje i ulje od uljane repice
– Svakog dana jedite jednu kašičicu hladno presovanog, organskog kokosovog ulja
– Pijte pića obogaćena kiseonikom nekoliko puta dnevno.

Ova metoda liječenja rezultat je obimnog istraživanja doktorke Budvig.

Izvor: stil

Kategorija: Recepti, Zdravlje

Napisite svoj komentar na clanak: