IZLIJEČITE PROŠIRENE VENE: Prirodna krema od samo tri sastojka

| October 16, 2021 | 02:56 | 324 | 0

Najveći čimbenik rizika za razvoj problema proširenih vena u većini slučajeva čini genetika.

Proširene vene obično se pojavljuju u kasnim 20-ima, a stanje se pogoršava ukoliko se ne liječi ispravno i na vrijeme. Žene su sklonije problemu proširenih vena, iako i muškarci mogu patiti od njih.

Ovo su ostali najčešći uzročnici proširenih vena:

Nedostatak tjelesne vježbe
Problemi sa cirkulacijom
Hormonske promjene
Dob
Lijek koji vam danas donosimo potpuno je prirodan i učinkovit. Preporučila ga je majka koja tvrdi da je to dalo gotovo trenutne učinke.

Recept koji je ova žena koristila sastoji se od jabučnog octa, ere aloe i mrkve.

Evo kako ga napraviti:

Sastojci koji su vam potrebni za kremu:

1/2 šalice očišćenje aloe vere
jabučni ocat
1/2 šalice mrkve
Upute za pripremu kreme:

Mrkvu nasjeckajte na sitno i stavite u blender. Dodajte aloe veru i miješajte ih dok ne dobijete lijepu, glatku smjesu. Zatim dodajte po potrebi jabučnog octa kako biste dobili kremastu masu.

Čuvajte ga u malom spremniku koji bi bio jednostavan za upotrebu.

Kako je koristiti:

Trebali biste malo smjese rasporediti na zahvaćena područja na nogama i opustiti ih, po mogućnosti dok su podignuti, pola sata. Nakon toga ga isperite hladnom vodom.

Ovaj će tretman pružiti brze i vidljive učinke i vremenom će u potpunosti riješiti problem.

Povezani sadržaj:  Zglobovi i kosti prestaju da bole čim ih očistite od soli: Metod dr Malahova za potpuni oporavak koštanog sistema!

Nadalje, masaža će također biti od velike pomoći, pogotovo ako se kombinira s ovim tretmanom. Ipak, nemojte masirati izravno na proširene vene, već počnite masirati stopala prstima i polako se krećite prema bokovima, nježno pritiskajući i izbjegavajte snažno pritiskanje vrhovima prstiju.

Za najbolji učinak, tijekom masaže podignite noge pod kutom od 45 stupnjeva i upotrijebite malo esencijalnog ulja. Možete koristiti esencijalno ulje smreke, jer je izvrstan lokalni stimulans, kao i eterično ulje čempresa, koje smanjuje zadržavanje tekućine i pomaže cirkulaciji.

Napravite i vi ovu odličnu kremu za proširene vene.

Sretno! | izvor: Svezazdravlje

Kategorija: Recepti, Zdravlje

Napisite svoj komentar na clanak: