Muž me je PREVARIO s konobaricom, oprostila sam mu, a sada sam saznala šta mi 3 godine RADI iza leđa!

| October 2, 2021 | 11:33 | 166 | 0

Velike greške je zaista teško oprostiti i krenuti dalje.

Ponekad se desi da nas neki ljudi toliko povrede da se zapitamo da li je uopšte moguće tako nešto oprostiti.

Jedna Engleskinja se požalila kako ju je muž već nekoliko puta varao, ali nije sigurna da li ovog puta može preko toga da pređe.

– Prvi put me je prevario kad nam je bilo 10 godina braka. Imao je kratku aferu sa konobaricom dok je bio na poslovnom putovanju. Bila sam totalno slomljena i besna kad sam to saznala. Rekao mi je da ta afera njemu ništa ne znači, ali je to za mene bila duboka rana – započela je svoju priču.

– Pitao me je da li želim da ode. Rekla sam da ne želim, ali da tako nešto nikada više ne sme da mu se ponovi. Naši odnosi su posle toga postali još bolji i sve je bilo u redu do naše 30. godine braka – objašnjava Engleskinja.

– Tada sam saznala da je već 3 godine u aferi sa koleginicom sa posla. Tri različita puta me je muž ubeđivao da je prestao da se viđa sa njom i da želi da se pomiri sa mnom. Svaki put kad sam mu dozvolila da se vrati, u roku od nekoliko nedelja on mi je ponovo slomio srce.

Povezani sadržaj:  Uzmite Režnjeve Češnjaka, Običnu Sol I Zapamtite Ovaj Trik Za Cijeli Život: 15 STARIH TRIK0VA KOJI I DANAS SAVRŠENO FUNKCI0NIRAJU

– On me ponovo želi nazad, ali ja zaista nisam sigurna šta da radim. Kako da mu oprostim posle svega što je uradio nama i našoj porodici? Nisam sigurna da bih ikada više mogla da se osećam sigurno pored njega – završava svoju priču. (objektiv.rs)

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: