ZBOG MIODRAGA SU I ATEISTI POVJEROVALI U BOGA: Ljekari su mi rekli da umirem, tražio sam ovo i danas sam živ i srećan!

| October 14, 2021 | 18:41 | 454 | 0

Woman looking at young patient resting on bed in hospital

Priča Miodraga Todorovića nateraće vas da dobro razmislite, bez obzira da li vjerujete u Boga ili ne.

Naime, Todorović je rekao da vjeruje da su ga isključivo vjera, molitva i sam Bog spasli zdravstvenog problema u kom je bio.

“Pošto sam bio u jako lošem stanju, željeo sam da dobijem vodu Svete Petke. Te noći, kada sam bio u šok sobi, ljekari su rekli da je vjerovatnoća 99 odsto da ću umreti, 1 odsto da ću preživjeti. Došlo je 10 sati noću, a ja sam sve vrijeme razmišljao kad će doći neko da mu kažem šta mi treba.”

Došao je doktor poslije nekog vremena, pitao da li može nešto da mi donese, šta mi je potrebno, i tražio sam mu vodu Svete Petke. Rekao mi je “Dobro, doneću ja to sutra”, na šta sam mu rekao da molim da to uradi te večeri. Inače, imao sam i sepsu i bilo je samo pitanje momenta kad ću umrijeti.

Ujutru, kada mi je brat doneo vodu, pomislio sam “Želim da popijem ovu vodu, pa nek’ umrem”. Drugi dan sam već živnuo i stanje je počelo da mi se popravlja. U međuvremenu sam se iskreno molio.

Povezani sadržaj:  DOKTOR NESTOROVIĆ OTKRIVA! ODMAH OVO PROVERITE, AKO PADNE ISPOD 200 POČINJU TEŠKE BOLESTI!

Miodrag je rekao da posti otkad zna za sebe, i da je njegova situacija bila samo još jedna, dodatna potvrda da je u Bogu spas.

Izvor: Kurir.rs/Beogradin

Kategorija: Zdravlje

Napisite svoj komentar na clanak: