DOKTOR NESTOROVIĆ: OVA BAKTERIJA IZAZIVA NAJTEŽU BOLEST, ALI SAMO SA OVA 2 SASTOJKA, MOŽEMO DA JE SE REŠIMO ZA 6 NEDELJA!

| November 26, 2021 | 13:25 | 1,185 | 0


Već godinu dana Srbija je pod kontrolom kriznog štaba i oni su donijeli puno važnih odluka do sada. Veliki broj poznatih doktora je prošlo kroz ovaj krizni štab u Srbiji, ali jedni od najznačajnijih su Predrag Kon, Darija Kisić Tepalčević i Branislav Nestorović, koji su bili središte cijele ove priče kada je u pitanju pandemija korona virusa. Ali, naravno sve je to nadgledano od strane predsjednika Aleksandra Vučića.

Međutim, onaj koji je najpoznatiji od samog početka pandemije korona virusa jeste doktor Branislav Nestorović, koji je uvijek imao neke neobične izjave u vezi samog virusa korona, koji cijelo vrijeme zbunjuje sve ljude u svijetu ne samo u Srbiji. ali kada se sve sabere i oduzme on je ipak u 90 posto slučajeva imao pravo. Nestorović je već nekoliko mjeseci već u penziji i nije nikako više član kriznog štaba, ali je uvijek rado viđen gost u nekim emisijama u Srbiji. Gledaoci ga uvijek smatraju jako zanimljivom osobom, ali nisamo korona virus njegova tema pričanja, jer on uvijek nađe neku novu temu. Tako je prije nekoliko dana bio got u jednoj emisiji gdje je pričao o uzimanju antibiotika na svoju ruku. On je isto tako govorio o nekim prehrambenim artiklima, koji su bitni za imunittet i cijelo zdravlje organizma.

Povezani sadržaj:  EVO ŠTA PREDSTAVLJA RUPICA NA UVETU! Prava je retkost, uopšte ne bi trebala da BUDE TU

Sada je doktor Nestorović pričao o upali mokraćnih kanala koje je izliječio sa kombinacijom praha od bijelog luka i origana. Doktor je potvrdio da je bijeli luk jedna fenomenalna biljka, i da ljudski organizam djeluje više nego dobro na ovu biljku. Također, puno se hvali propolis koji je sastavljen od 64 prirodna antibitika i može se reći da je ovo najzdravija namirna na cijelom svijetu.

Kategorija: Zdravlje

Napisite svoj komentar na clanak: