OVO JE NAJBOLJI PRIRODNI LAKSATIV, PRAZNI CRIJEVA I IZBACUJE VIŠAK VODE IZ ORGANIZMA: Doktori Ga Preporučuju Svima

| December 20, 2021 | 22:55 | 2,764 | 0


Svako ko ga je probao, rekao je da je ovo najbolji i najučinkovitiji (prirodni) laksativ. Naime, medicinski stručnjaci kažu da zatvor može biti uzrokovan mnogim stvarima kao što su nedostatak kretanja, prekomjerni stres, neki lijekovi, vitamini, nedovoljno vlakana i vode, te mnoge druge stvari koje mogu biti uzrok.

Ali to također može biti nuspojava neke druge bolesti u kojem slučaju biste trebali konzultirati svog liječnika i liječiti to stanje kako bi riješili taj problem.
Ako ste i vi jedni od mnogih koji imaju problema sa zatvorom, onda svakako trebate probati recept koji ćemo predstaviti u nastavku. Svako ko ga je probao, rekao je da je ovo najbolji i najučinkovitiji (prirodni) laksativ.

Kako se motivisati za vežbanje

Čak i liječnici ga propisuju kao lijek, a najbolja stvar jeste što ga je vrlo jednostavno i lako napraviti. Ostat ćete iznenađeni rezultatima. Samo slijedite jednostavne upute. Evo što trebate učiniti…

Sastojci

150 gr datula/hurmi
150 gr suhih šljiva
5 šolja kipuće vode

Priprema i korištenje

Prvo izrežite datule i suhe šljive u male komadiće i dodajte ih u kipuću vodu. Zatim, trebate ih kuhati dok smjesa ne postane gusta. Trebali bi dobiti oko 20 porcija (kašika dnevno). Ova mješavina je korisna za ljude svih starosnih dobi.

Povezani sadržaj:  SIRUP OD KOPRIVE: NAJBOLJI LIJEK ZA ČIŠĆENJE KRVI

Možete je konzumirati tako što ćete je dodati u svoj jutarnji doručak, u čašu jogurta, zdjelu žitarica ili šta god vi želite. Olakšava zatvor u kratkom vremenskom periodu.

izvor: Dvoklik

 

Kategorija: Zdravlje

Napisite svoj komentar na clanak: