“PANKREAS JE ZLO”, MACA ZBOG BOLESTI JEDVA OSTAO ŽIV: “Završim u šok sobi pored četiri osobe koje su umrle”

| January 24, 2022 | 00:54 | 1,981 | 0

Sredinom 2008, kad se preselio u Beograd i počeo ovde da gradi karijeru, Dragana Marinkovića Macu zadesila je ozbiljna bolest od koje se jedva oporavio.

Maca je dugo bio na liječenju, nakon čega je odlučio da smanji tempo i da manje radi, jer je shvatio da je bolest pankreasa izazvana žestokim životnim tempom.

– U Beograd definitivno dolazim, 2008. na poziv “Emoušna”, to mi je bila životna prekretnica i tada sam dobio jak životni šamar. A bilo je to jedno ludo leto! Osmog septembra je mom Lavu rođendan, ja sedmog naveče letim u Sarajevo, osmog ću, kontam, biti sa malim na rođendanu, a devetog idem Dini Dvorniku na sahranu. I ja se naduo ovako! Mislio sam da imam čir i da mi je pukao, a u stvari sam imao upalu pankreasa – priča glumac i dodaje:

– Završim u šok sobi pored četiri osobe koje su umrle i onda skontam – kreće sezona, Operacija trijumf, snimam film sa Mirom Furlan, eeej, s njom snimam film, ona i ja smo u ljubavi, meni je to dečačka želja bila, kontaš, i snimam neku seriju i ide jesen… i skontam ja, srećom, taj šamar od boga kao znak, e ajd malo ručna na tri zupca, prikoči, i hvala bogu preteknem. Kasnije sam shvatio Marinka Madžgalja, kad je imao to sranje, taj pankreas je zlo jedno! Pokušao sam svašta nešto da ga iščupamo – rekao je Maca.

Povezani sadržaj:  Kad sam zatrudnela, muž je INSISTIRAO da budem domaćica: Potražila sam novac za pelene i PAKAO JE POČEO

 

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: