Aca Lukas hitno primljen u bolnicu – Doslovno se savijao od bolova!

| October 19, 2022 | 07:21 | 188 | 0

U nastavku današnjeg članka dotaći ćemo se naše javne scene , a kako je ona prepuna javnih ličnosti čiji su životi jako zanimljivi i danas ćemo da se dotaknemo jedne .

Naime , dnaas nećemo da se bavimo ni malo lepim stvarima , nego ćemo da se dotaknemo jednog popularnog pevača , a koji je dugi niz godina prisutan na našoj javnoj sceni , te svakako iza seb eima nebrojano mnogo hitova.

Dakle , reč je o Aci Lukasu , a kako sazanjemo njegovo zdavstveno stanje nije ni malo dobro , a radi se o tome da je osetio jake bolove u stomaku , a koji nisu prestajali .

On je odlučio da potražii lekarsku pomoć , te je po dolasku u bolnicu hitno hospitalizovan , pa su mu lekari odradili sve analaize: “Aca je radoholik i mesecima nije stao.

Radio je punom parom. Samim tim nije vodio računa o načinu ishrane, nije spavao kako treba i sve se to odrazilo na njegovo zdravlje.

U nedelju je osetio jak bol u stomaku zbog kojeg je morao da potraži lekarsku pomoć. Kad su ga na prijemu videlu, iscrpljenog i savijenog od bolova, odmah su ga primili kao hitan slučaj.

Nakon pregleda stručnjaci su odlučili da ga zadrže u bolnici”, priča naš izvor sa lica mesta.

Izvor: avaz.ba

Povezani sadržaj:  HEROINA Baka Roza (Hrvatica) je 1991. god. spasila srpskog pilota riječima: “Ne dirajte ga, on je mlad, nečije je dijete, ima ženu i djecu!” (VIDEO)

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: