Porodica Lepe Brene zabrinuta za njeno zdravlje, sumnjaju da se opaka bolest vratila!

| October 24, 2022 | 15:40 | 743 | 0

Izvor blizak njenom suprugu Slobodanu Bobi Živojinović je za srbijanske medije izjavio:

“Boba se mnogo iznervirao kada mu je Brena rekla da sumnja da se tromboza vratila. Odmah je nazvao liječnika koji ju je operisao i zakazao novi pregled. Breni je rekao da ne smije čekati ni dana i da mora što prije na pregled jer ne bi podnio da je izgubi.”

Breni je tromboza, koja nastaje zastojem krvnog ugruška u veni, dijagnosticirana prije 10 godina. Prije toga je na koncertu primijetila da joj je ruka postala ljubičasto-plava.

“Nije mi palo na pamet da bi trebalo prekinuti koncert, prebacila sam mikrofon u lijevu ruku, a desnu podigla gore i ona je dobila normalnu boju. Čim sam se vratila u Beograd, otišla sam na VMA na pregled. Bila sam na terapiji, ležala sam nepokretna 12 dana, s rukom koja je stajala u jednom položaju, tu su me hranili, pojili. Bio je to moj prvi susret s trombozom. Bila sam u šoku”, kazala je pjevačica ranije.

Zbog tromboze je odlučila promijeniti način ishrane.

“Okrenula sam se hrani bogatoj omega tri i omega šest masnim kiselinama i mesu bez svinjetine i janjetine. Sve kuham u vodi i na pari, a hljeb sam izbacila u potpunosti. Jedem voće i povrće, a volim i popiti čašu ili dvije vina. Cijela ta moja priča je postala veoma umjerena, ne smijem se prejesti, ali ni biti gladna. Volim plivati, šetati, ali i vježbati jogu”, dodala je.

Povezani sadržaj:  ŽENA DOŽIVJELA MOŽDANI UDAR U AUTOMOBILU I SVE SNIMILA KAMEROM: Pogledajte trenutak kad se javio SIMPTOM koji je ignorisala Share

Izvor: Klix

Kategorija: Zdravlje

Napisite svoj komentar na clanak: