Zašto si rađala toliko djece ako nisi sposobna da ih hraniš i izdržavaš! Marija svaki dan dobija uvredljive komentare nakon rođenja četvorki (FOTO)

| October 16, 2022 | 14:07 | 481 | 0

Porodica Gaćeša je dobila četvorke i sada je svima odlučila da otkrije kako se nosi sa svim negativnim i ružnim komentarima koji su vezani za rođenje beba. 22. aprila ove godine one su rođene i to su prve začete četvorke u Srbiji. Marija i Đorđe nisu mogli da sanjaju da će pored kćerke Iskre postati roditelji 4 djece. Vijest da Marija nosi trojke a nakon toga saznala da su to četvorke, dočekali su svi kao veliki blagoslov.

Mi na prvom ultrazvuku nismo znali da su to četvroke. Na prvom ultrazvuku vidjeli smo blizance a onda nakon toga trojke a sada su četvorke. Kaže da bliznaci su mi legli super a za trojke smo mislili kako ćemo i šta ćemo a kada je stigla informacija da su tu četiri bebe povratka nije bilo iako su govorili da treba da se desi abortus. Nismo htjeli jer je to dar od Boga.

Ovo je priča koja je odjeknula u Srbiji i mnogo poznatih ličnosti su odlučili da pomognu i da joj pruže podršku i njoj i cijeloj porodoci.

Bilo je dosta pomoći od poznatih ali mogu da kažem da se prvo obratila i Ani jer je ona imala prevremeno dijete i tada sam slušala pjesme svvoj djeci koja su se prije rodila. Tada naša djeca nisu bila sa nama i jednostavno sam imala potrebu da kažem da samo majka koja je rodila prije vremena bebe zna kako se osjećaju takve majke. Htjela sam zahvaliti jer je snimila ovu pjesmu punu emocije.

Povezani sadržaj:  KOJE BOJE JE VAŠ NOVČANIK – OD TOG ZAVISI HOĆETE LI IMATI PARA: Feng shui trik za privlačenje novca

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: