Zreli frajeri ne padaju na jeftine trikove: 7 savjeta za privlačenje pažnje starijeg muškarca

| October 21, 2022 | 18:04 | 170 | 0

Ljubav je nepredvidiva. I nema ničeg lošeg u tome da poželiš starijeg muškarca, ali trebate znati da njih nije tako jednostavno oduševiti.
1. Budite sigurni u sebe. Stariji čovjek nema vremena za svakakve gluposti, ni za prazne veze. Dakle, ako želite privući njegovu pažnju, morate biti sigurni u sebi i morate jasno znati šta želite a šta ne. 2. Ne forsirajte se.

Morate pokušati privući njegovu pažnju tako što ćete biti misteriozni i intrigantni, ali nemojte trčati za njim. Mora da želi da te upozna a ne da mu to nametnete. 3. Budite ženstveni. Možda mnogi stariji muškarci vole mlađe devojke, ali to ne znači da vole moderne devojke.
Većina preferira žene na klasičan, čak i staromodan način, tj da žena brine o porodici, a on o njoj. 4. Izgledajte zrelo. To ne znači da treba da se oblačite kao žena 40+, ali starijem muškarcu će biti neprijatno da vas upozna ako izgledate kao nečija ćerka.

5. Budite zreli. Zrela žena zna šta želi i ne boji se to reći. Morate biti sigurni i uvjerljivi. Samo tako ćete osvojiti dobrog muškarca. 6. Pokažite svoje interesovanje. Kada vas muškarac konačno upozna, trebalo bi da osjeti da ste zainteresovani. Postavljajte pitanja i slušajte, recite mu nešto zanimljivo o sebi.
Pitajte za njegovo mišljenje, pitajte za savjet. Tada će osjetiti da vam je na neki način važan. Nasmiješite se i održavajte kontakt očima. 7. Ne oduzimajte mu vrijeme. Ako počnete izlaziti, ne zaboravite mu dati dovoljno ličnog prostora.

Povezani sadržaj:  DRVO ŽELJA - ZAMISLITE ŽELJU I IZABERITE 1 BROJ: A sada saznajte da li će se vaša želja ostaviriti

On u svojim zrelim godinama već ima svoj životni raspored, prijatelje, hobije, pa nemojte zadirati u ovo vrijeme. Čak i ako je on sam ludo zaljubljen i želi biti s vama 24 sata, ipak je u vašem interesu da pravite pauze u sastancima.

Izvor: https://www.pult24.info/

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: