Iskusni fotograf vjenčanja otkrio TRI DETALJA koji upućuju da brak neće potrajati: DA LI SE OVO I VAMA DESILO?

| November 10, 2022 | 23:37 | 97 | 0

Američka TikTokerica Shayla Herrington otkrila je tri stvari koje navodno već na dan vjenčanja ukazuju da je brak osuđen na razvod. 

Tri detalja koji upućuju da je brak u opasnosti od prvog dana otkrio joj je iskusni vjenčani fotograf s kojim je surađivala, a koji ih je primijetio tijekom svog dugogodišnjeg staža, piše Večernji.hr.

Prema njemu, prvi znak da par vjerojatno neće izdržati je ako jedan od supružnika snimi više od tri fotografije bez svog partnera.

– Ovo mi je nekako logično. Malo je sumnjivo izbaciti partnere s više od tri fotografije samo zato da biste mogli dobiti nekoliko više s mamom i tatom – komentirala je TikTokerica.

– Drugi pokazatelj su djeveruše ili prijatelji mladoženje koji izbjegavaju razgovor o supružniku kada se spremaju, nazdravljaju ili bilo što drugo – što ukazuje, objašnjava fotografkinja, da im se supružnik ne sviđa.

Treći pokazatelj da brak neće potrajati koji je navela je kada par provodi više vremena s porodicom i prijateljima nego jedno s drugim tokom dana.

@shaylamherrington Do you think this holds some truth? #bride #bridetobe #weddingphotographer #couple #engaged #videographer #weddings ♬ original sound – Shayla Herrington

Povezani sadržaj:  Ministar Basta predlaže da se sruši škola “Vladislav Ribnikar”

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: