Kako je nij stid: Baba u 69-oj godini života ovako se oblači i javno se pojavljuje! (FOTO)

| November 10, 2022 | 21:19 | 12,426 | 0

Ljuba jena našoj sceni preko 40 godina i za sve ove godine jako je kvalitetan pjevač bio bez i jedne mrlje u svojoj karijeri. Sada svi govor eo tome da on im dom koji mu košta 12 miliona eura i svi se pitaju odakle njemu toliko novca. On se oglasio i govorio je da je uvijek radio i zarađivao i da je sa samo 12 godina se oženio i da su oni iz ničega storili sve ovo što imaju a ništa nikome ukrali nisu.

Tako isto jedan jako blizak izvor pjevaču je rekao da je on sa 12 godina pobjegao od kuće jer g aje otaac jako tukao, tokom svoje karijere i života nikakav porok nije imao i uvijek je zaradu donosio doma pa su njih dvoje sa jako puno ljubavi sve ov rasporedili. izvor jerekao da je on jedan od rijetkih koji živi život kao i svi ostali.


LJUBA je pjevač koji nije nikada toliko medijski praćen jer nije ličnost koja je pravila skandale i na osnovu toga nije bio u toku.

Povezani sadržaj:  Jovana Jeremić napravila skandal u programu: Dovela kćerku u emisiju uživo, pa se zbog mezimice posvađala sa gostom!

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: