PREKINUTA EMISIJA UŽIVO! NUTRICIONISTKINJA DOŽIVJELA MOŽDANI UDAR: Samo se srušila, voditelji pritrčali

| November 12, 2022 | 18:39 | 958 | 0

Poslije voditeljke koja je doživjela moždani udar u živom prenosu, u emisiji se u utorak onesvijestila i nutricionistkinja Tereza Kokaro. Samo nekoliko sekundi nakon što je govorila o temi čime možemo da zamijenimo šećer, nutricionistkinja je zakolutala očima i srušila se.

Sve se dogodilo u emisiji “Buenos Dias America”, a Tereza je govorila o ishrani djece. “Ako želimo da zamijenimo zaslađivače ili šećer, treba da počnemo da koristimo kokos, gorki kakao, cimet”, rekla je nutricionistkinja dok je s kolegama razgovarala o tome kako na te promjene navići mališane.

“U redu je ako dijete ode na rođendan i pojede nešto slatko…”, rekla je u nastavku, a onda su voditelji i gledaoci primijetili da zamuckuje. Tereza je potom izgubila svijest, voditelji su pritrčali u pomoć, a program je prekinut, prenosi MONDO.

Nekoliko dana kasnije, mediji su saopštili da se nutricionistkinja osjeća dobro, a portali su prenijeli da su joj ljekari savjetovali da obavi kardiološke preglede. Podsjetimo, voditeljka koja je izvještavala o otkazanom lansiranju NASA rakete, Džuli Čin, hitno je prebačena u bolnicu nakon što je doživjela moždani udar u studiju. U jednom trenutku se izvinila gledaocima i rekla da se ne osjeća dobro, poslije čega se nije vratila u studio.

Pogledajte trenutak u kom se nutricionistkinja onesvijestila

Povezani sadržaj:  IZNENAĐENJE I U FEBRUARU: Evo Kakvo Nas Vrijeme Očekuje U Narednih 15 Dana

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: