Tata, budi jak, bori se do kraja! Jako tužne vijesti o zdravlju Bobe Živojinovića! Lepa Brena na turneji u Americi, ne može se vratiti, njen sin objavio (FOTO)

| November 11, 2022 | 18:22 | 1,127 | 0

Njegovo ime je Viktor Živojinović a inače o je sin od Lepe Brene i Bobe proslavljenog tenisera. Kako se čini on je jako zabrinut sada za zdravlje svog oca. Bobina prevelika kilaža kada se pogleda da je bivši teniser je svima problem i to predstavlja opasne probleme. Njihov najmlađi sin Viktor je vodio bitku sa viškom kilograma i radi toga je kako je i sam rekao jako zabrinut za njega.

Viktor je inače genetiku povukao na oca. iako mu se lijepe samo kilogrami on je uspio sa čvrstom voljom da zatekne se i sada da izgleda odlučno. Zdravo se hrani, alkohol je što se tiče izlazaka skoro pa sveo na minmum i redovno trenira, ne odbija to. Jako često zeza oca i govri mu da treba da smrša. Kaže da mu to može uništiti zdravlje i da treba da povede računa o tome ako misli duže živjeti ali da mora misliti i na članove porodice. Boba sa druge strane ne mari za to sve.

Kada se krene i govori o dijeti o tome akda doktori kažu da je to gojaznost i da je rizik najviše salo oko struka, on se smije ili nekada se jako naljuti, odbrusi i promijeni temu. brena se zaista zdravo hrani i jelovnik ne može prilagoditi Bobi jer je gurman veliki i dobar kuhar pa brzp spremi ono što mu se jede.

Povezani sadržaj:  Večeras nam pun mjesec puni novčanike: s ovih 6 znakova zodijaka počinje razdoblje obilja

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: