UPALITE ŠIBICU, BACITE U WC ŠOLJU I POSMATRAJTE ČUDO: Uvijek Ćete To Raditi

| November 8, 2022 | 15:14 | 541 | 0

Veoma je važno da redovno dezinfikujete kupatilo.Postoje jednostavni i jeftini načini da se to uradi. Možete koristiti bijeli luk. Zahvaljujući sadržaju alicina, bijeli luk se može uspješno koristiti za dezinfekciju toaleta , dovoljan je samo jedan češanj! Ova prirodna metoda štiti od razvoja bakterija i gljivica.

Vodonik peroksid će takođe biti savršen za dezinfekciju toaleta . Dovoljno je sipati vodonik-peroksid u raspršivač i temeljno poprskati toalet iznutra i spolja. Poslije oko 20 minuta, isperite vodom i obrišite dasku suhom krpom.

Za osvježavanje toaleta umjesto skupih osvježivača možete koristiti i mnogo jeftiniju i manje invazivnu metodu. Dovoljna je šibica ! Zapalite, pa … bacite u WC šolju i spustite dasku. Sumpor sadržan u šibici, koji će se širiti po toaletu, brzo će ubiti bakterije odgovorne za mirise.

Ovaj trik je dovoljan da se primjeni s vremena na vreme (po mogućnosti jednom nedeljno). Zahvaljujući tome, lako se možete osloboditi neprijatnih mirisa iz toaleta, prenosi Najžena.

Povezani sadržaj:  DOKTOR MATIĆ OTKRIO SPAS ZA MASNU JETRU: Prije Doručka Popijte Ovu Smjesu, Ali Ima Jedna Caka (RECEPT)

Kategorija: Zdravlje

Napisite svoj komentar na clanak: