Žena otkrila 10 sigurnih znakova da vas MUŽ VARA: UHVATILA SAM SUPRUGA U PREVARI POSLIJE 15 GODINA BRAKA, OVO GA JE ODALO

| November 9, 2022 | 23:01 | 168 | 0

Jedna dama, koja nije željela da otkirva svoj identitet, ispričala je za “Dejli mejl” kako je prepoznala da je muž vara. Istakla je 10 jasnih znakova koji su nagoveštavali da nešto nije u redu, iako je suprug dugo skrivao prevaru, piše Stil.kurir.rs.

Dugo je htjela da vjeruje mužu kako je sve u redu, zato je pokušavala da prihvati njegove promjene u ponašanju kao deo napretka u ličnom razvoju. Međutim, instikt joj je govorio da je sve to bila laž.

Kako su sumnje bile sve očiglednila, odlučila se i na radikalniji potez, te je angažovala privatnog detektiva kako bi vidjela o čemu se radi. Naglasila je da je to bio jedini izlaz za nju, jer se sve lošije psihički osjećala.

Privatni detektiv je uz pomoć snimaka sa kamere video nadzora pronašao dokaz o njegovom nevjerstvu. Upravo saznanje istine joj je pomoglo da povrati svoju moć, izbaci muža i oslobodi se stresa u kojem je bila.

Na nekin način željela je da pomogne svim pripadnicama ljepšeg pola, pa je otkrila sve znakove koji su joj tokom ovog perioda signalizirali da nešto sa njenim parnerom nije u redu.

Ukoliko vaš partner radi neke od sljedećih 10 stvari, možda se nalazite u sličnoj situaciji kao i ova žena:

Povezani sadržaj:  Hasan austrijski penzioner preko oglasa traži srodnu dušu!

Njegove posjete teretani su postale mnogo češće
Počeo je da kupuje mnogo bolji donji veš
Kompletan izgled mu se promijenio na bolje
Promenio je navike s mobilnim telefonom – bio je stalno na društvenim mrežama, zalijepljen je za telefon, funkcija „kada je poslednji put bio onlajn“ je bila isključena, a šifra mu je postala tajna.
Iznenada je prestao da hrče.
Počeo je da se isključuje iz porodičnih aktivnosti, izbjegavao je zajedničke prijatelje i imao sve više „radnih obaveza“.
Nije se javljao na telefon dok je bio van kuće.
Dolazio je kući i mirisao na parfem.
Nije želio da je dodirne, bunio se kad bi ona dodirnula njega
Prestao je da pokazuje interesovanje za zajednički život i uopšte nije dijelio detalje o svom životu sa suprugom.

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: