Ona me je zauvijek odvojila od sina i suprug! ISPOVJEST o Snežani Đurišić koju niko ne zna- Nakon ovih vijesti NIŠTA isto biti neće (ŠOK) (FOTO)

| December 7, 2022 | 23:23 | 825 | 0

Na sami pomen njenog imena zna se da je ona pjevačica koja ima raskošni glas i karijeru baziranu na dobrim pjesmama a ne na skandalima. Njene pjesme je jako teško pjevati. Njena bogata karijera traje preko 4 decenije a sve mlađe generacije je znaju po Zvezdama Granda. ALi u zadnje vrijeme medijima je jako zanimljiv njen privatni ljubavni život kao i odnos sa sinom. Ona je u vezi sa najpoznatijim Beogradskim ginekologom Vanjom Miloševićem a njihova veza je od samog početka jako burna a i jedan od razloga svađa je Snežanin sin i njegovi dugovi koje Sneža mora vraćati a Vanji to ne godi.

O Snežani je 1994 godine govorio i njen tadašnji zet, muž od sestr Mire te sa svojim riječima sve zaintegrirao. Naime Žika se obratio TV novosti tada i ispričao verziju drame. on je rekao da je prevaren da su njegovu suprugu Miru i dijete odveli u Ameriku te su rekli da će moći i on da im se pridruži kada mu se odobri viza.

Žika je tada izjavio da su njegova supruga ali i sin tada imali vizu od tri mjeseca ali Snežana je im je to prodružila i nabavila je lažnu umrlicu da bi bez njegovog odobrenja uspjeli da odvedu sina u Amerku a kasnije je supruga Mira nazvala i rekla da nema razloga da dolazi za Ameriku te traži razvod od njega-

Povezani sadržaj:  Konačno je došlo vrijeme da javnost sazna: Vojin predstavio svima sada malenu Martu Ćetković! Jako liči na njega (FOTO)

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: