Zašto Dragana toliko lažeš: Tvrdi da nikada nije radila ništa na sebi ali ove slike su sve šokirale! Ovo je velika transformacija (FOTO)

| December 7, 2022 | 19:49 | 1,600 | 0


Naša današnja tema jeste Dragana Mirković koja je zaista tokom godina imala veliku popularnost. Sigurno je 80-tih godina u prošlom vijeku ona bila jako aktivna na domaćoj estradi pa se ona proslavila prvo sa albumom “Simpatija” a u to vrijeme su govorili svi da će ona da bude ta koja će da zamjeni Šemsu Suljaković.

U tim trenutcima njoj su se otvorila sva vrata i ona je zaista vladala putem cijele pozornice pa je za kratko vrijeme stala uz Lepu Brenu i Cecu. No za razliku od svih njih Dragana Mirković je bila osoba koja je uvijek gradila svoju krijeru sa dobrim pjesmama a nikada sa nekim velikim skandalima.


Ona i njeen suprugu su sada u Beču a tu su se ostvarili kao i roditelji, imaju dvoje djece i zaista su ostvareni ali je i dalje svima nejasno zašto nikada ne žel da prizna svoje greške a to da se odavno govori da njoj stilista treba jer ima velike greške prilikom oblačenja.


Ali kada pogledate neke njene kreacije koje je na nasutpima nosila svi bi govorili da bi bilo bolje da zaposli nekog da radi umjesto nje. Rekla je da nikada nije radila nikakve operacije tijela i lica ali ipak kada su novinari pronašli neke njene slike iz 80.tih i tada je započela karijeru a onda je rekla sve ovo što se pojavljuej da je velika montaža.

Povezani sadržaj:  DREČAVO ZELENA USKRŠNJA JAJA: Evo kako da dobijete intenzivnu boju bez kapi hemije!

 

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: