OVA DEVOJČICA NAVODNO REDOVNO PRIČA SA MRTVIMA: BUKIRANA JE SVE DO OKTOBRA, A IZNELA JE I JEDNU ŠOKANTNU ČINJENICU!

| March 27, 2023 | 21:27 | 343 | 0

Istakla je i šokantu činjenicu da sa pojedinim preminuim osobama ne može da razgovara, jer su se vratili na ovaj svet

Meksikanka Avril Sandoval (16) poslednjih godinu dana postala je izuzetno popularna na društvenim mrežama, što i ne čudi toliko, jer mnogi veruju da je istina to što tvrdi, a ističe da ima urođen talenat da razgovara s pokojnicima.

Mnogi s njom pokušavaju da zakažu seanse kako bi došli do preminulih članova porodice, a poslednjih dana mnogi traže od nje i da pokuša da stupi u kontakt s Debani Eskobar, studentkinjom koja je pronađena mrtva nedugo nakon što je nestala blizu Montereja.

Sandoval za sada odbija da se meša u slučaj koji je upravo potresao Meksiko, a sve govori da je Eskobar okrutno ubijena, ali je zato pre desetak dana dala intervju jednom tamošnjem poznatom jutjuberu.

Sa njim je tada razgovarala više od sat vremena, a lokalni mediji su iz tog intervjua izdvojili jedan naročito zanimljiv detalj. Kako je kazala Sandoval, nemoguće je razgovarati sa svima koji su napustili ovaj svet jer su se u međuvremenu na njega vratili.

Drugim rečima, Sandoval je potvrdila da postoji reinkarnacija, te da, kako vreme prolazi, da se tako ljudi vraćaju na ovaj svet u sasvim drugim telima, kao osobe bez svesti ko su bile u prethodnim životima.

Povezani sadržaj:  Umesto srpskih Snaha , DOLAZE Snajke IZ Ukrajine

Sandoval je tokom intervjua kazala da je ovu sposobnost stekla tačno uoči 15. rođendana kada joj se ukazao pokojni deda, a nakon čega joj je otac priznao da je ta moć zapravo porodično nasleđe.

Šta god lično mislili o njenom slučaju, mnogi Meksikanci joj veruju, a kako prenosi portal Debate, Sandoval je toliko tražena da je bukirana sve do oktobra ove godine.

Izvor: objektiv.rs / kurir.rs

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: