BRZA REAKCIJA MUP-A: PRIVEDEN AJDIN IZ BIHAĆA

| May 4, 2023 | 12:18 | 361 | 0

ladić Ajdin Z. (18) iz Bihaća, inače bivši učenik Mješovite srednje škole u tom gradu, priveden je u policiju nakon što je u objavi na društvenim mrežama zaprijetio da će počiniti masakr sličan onom koji se dogodio juče u Beogradu, te ubiti učenike i radnike u toj školi.

Ova informacija je potvrđena „Nezavisnim” u policiji, a on će u narednom periodu biti podvrgnut kriminalističkom ispitivanju te predat Tužilaštvu Unsko-sanskog kantona na dalje postupanje.

V.D. komesara Policije USK Jusuf Mešić rekao je da je policija nakon dojave preduzela sve potrebne mjere i radnje kako bi se ispitao cijeli događaj.

-O ovom slučaju smo zaprimili više prijava od strane građana, ali i škole koju je pohađao. O daljim mjerama odlučiće Tužilaštvo USK. Mislim da nema mjesta za paniku i dezinformacije, ali svaka prijava se mora provjeriti obzirom na ono što se dogodilo jučer u Srbiji i ukupnoj psihozi koja je svuda zavladala – kazao je Mešić.

Ajdin Z. zaprijetio je da će počiniti masakr sličan onom kakav se desio juče u Beogradu te da će ubiti učenike i zaposlene u Ekonomskoj školi o ovom gradu, javio je portal „Avaza”.


-Onaj dječak što je ubio osmero djece je kraljina za mene! Onakvo nešto i ja spremam već duže vrijeme za ekonomsku školu u Bihaću. Bit će nezapamćen masakr u Bihaću, to vam se kunem životom! Kad ste me znali svi osuđivati i izbjegavati, zbog toga će da bude teror – stoji na profilu Ajdina Z.

Povezani sadržaj:  NIJEDAN INSEKT NEĆE PRIĆI BLIZU VAŠOJ KUĆI: Samo okačite teglu s ovim unutra! (RECEPTI)

 

Trinaestogodišnji Kosta K. Juče je počinio masakr u školi na Vračaru u Beogradu – ubio je osam školskih drugara te čuvara u školi.

 

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: