(FOTO) ZBOG OVE MAJICE VUČIĆ JE POSEBNO POLUDIO. ON JE DŽUBRE I MONSTRUM. NIKADA IZAĆI NEĆE!

| May 5, 2023 | 15:34 | 1,039 | 0

Uroš B. koji je u krvavom pohodu ubijao ljude u selima u okolini Mladenovca, prilikom uhićenja na sebi je imao plavu majicu s natpisom “generation 88”. Srpski mediji već su puni špekulacija da je ubojica fan nacističkog režima Adolfa Hitlera.

Uroš B. ubio je osmero mladih ljudi u mladenovačkim selima Malo Orašje i Dubona. Jutros je uhićen u okolini Kragujevca. Najmlađa žrtva imala je 15 godina, a najstarija 25.

Po tumačenju srpskih medija 88 je numerički kod nacističkih simpatizera, a označava slovo “H” kao osmo slovo abecede. Dakle, 88 u ovom slučaju znači HH, odnosno Heil Hitler. Dalje dodaju da taj broj naširoko koriste neonacisti, za što se ne mogu naći potvrde u izvorima na Interetu.

Da je uhićeni Uroš B. sljedbenik Adolfa Hitlera na press konferenciji je govorio i srpski predsjednik Aleksandar Vučić.

“Jutros sam predložio smrtnu kaznu premijerki Brnabić, ali ona i vlada su protiv jer bi bili jedini uz Bjelorusiju koji bi imali smrtnu kaznu, ali to ne možemo po tim nekim ‘puno pametnim’ konvencijama. Nekad sam i ja bio protiv toga, ali gorko se kajem. Kada uhapsite čovjeka i vidite da nosi majicu Heil Hitler, generacija 88. U Srbiji se diviš Hitleru! Đubre! – vikao je Vučić na presici.

Značenje broja 88

Povezani sadržaj:  "TITRANJE" OKA: EVO ŠTA ZNAČI kada se to dogodi ženi, prema narodnom vjerovanju Share

Na društvenim mrežama se može pronaći posve drugačije značenje broja 88 koji se smatra anđeoskim brojem. U numerologi se opisuje da broj 88 sadrži pojačanu energiju broja 8 u obliku koji se ponavlja i koji umnožava njegovu snagu.

Broj 8 je odraz pouzdanosti, autoriteta, strpljenja, moći, praktičnosti, uspjeha, ambicije, dobre prosudbe, poslovanja, unutarnje mudrosti, pravde, manifestacija bogatstva i obilja, discipline i odgovornosti. Broj 88 je prikaz stvaranja stvari koje su dugotrajne i vrijedne.

Autori tekstova na društvenim mrežama pišu da se broj 88 u Bibliji smatra vrlo moćnim brojem i označava analitički pristup postizanju poslovnih ciljeva i okončanju vašeg monetarnog problema.

Postoji još mnogo tekstova koji pišu o značenju broja 88 – u ljubavi, vezama, numerologiji, duhovnosti, ali nismo pronašli ni jedan slučaj da se broj 88 povezuje s Adolfom Hitlerom.

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: