Građani uznemireni zbog snimka dečaka sa puškom ispred škole u Novom Sadu: Ovo je prava istina

| May 7, 2023 | 21:47 | 253 | 0

Novi snimak tinejdžera sa oružjem danas je stigao iz Novog Sada

Dve jezive tragedije pogodile su Srbiju u roku od samo dva dana. K.K. (13) ubio je 8 vršnjaka i domara u OŠ “Vladislav Ribnikar”, a Uroš B. sinoć je u blizini Mladenovca usmrtio 8 osoba i ranio 14.

Novi snimak deteta sa navodnim oružjem danas je stigao iz Novog Sada kod Srednje muzičko-baletske škole, ipak, građani su, kako saznajemo, odmah alarmirali policiju, ali je snimak završio i na Instagramu.

Policija je brzo na pomenutoj lokaciji pronašla dečaka starog 11 godina i utvrdila da se radi o igrački.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SERBIA LIVE – NOVI SAD (@serbialive_novisad)

Iako je najbolje svaki sumnjiv slučaj odmah prijaviti nadležnima, apeluje se na građane da snimke ne dele na društvene mreže kako ne bi došlo do dizanja panike. U ovom konkretnom slučaju nije bilo elemenata krivičnog dela.

Podsetimo, u danu tragičnog događaja u školi, na društvenim mrežama je počeo da se šeruje snimak “pucnjave” u školi, na kojem su dečaci odglumili ono što je Srbiju zavilo u crno. Odmah zatim, pojavio se snimak dečaka koji, idući za drugim dečacima, centralnim gradskim ulicama, “puca” iz pištolja. Nagađa se da nije pravi. Jedan je vitlao plastičnim pištoljem u školi u Obrenovcu, nakon minuta ćutanja.

Učenik trećeg razreda iz druge beogradske škole navodno je napravio spisak učenika koje želi da ubije, po ugledu na K. K. Zatim, učenik osmog razreda jedne beogradske škole navodno je priveden nakon što je napravio skicu i spisak sa imenima školskih drugova. Taman kad smo mislili da nema više, stigla je vest da je učenica izbola nastavnicu i druga u srednjoj školi u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Povezani sadržaj:  ‘Jedem jednom na dan, za više nemam. Čeka me zima bez drva'(Foto/Video)

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: