Jedini dječak kojeg je ubi*o Kosta bio je genijalac: Bili su najbolji prijatelji

| May 8, 2023 | 11:56 | 534 | 0

A. Č. napunio je 14 godina u martu ove godine, a 3. maja, pri polasku u školu nakon praznika nije mogao ni posumnjati da će Kosta K., njegov školski prijatelj, odlučiti da ga ubije zajedno s još sedmoro učenika i školskim čuvarom Draganom Vlahovićem. Prema saznanjima medija u Srbiji, A. Č. glasio je kao jedan od najtalentiranijih učenika OŠ “Vladislav Ribnikar” na beogradskom Vračaru te je bio dobitnik više nagrada na nacionalnim i međunarodnim muzičkim natjecanjima.

Također, bio je dobitnik specijalne nagrade za izvođenje kompozicije “Burgmuller Etude D-dur” 2019. godine.

A. Č. je nastupao na više koncerata i sudjelovao u međunarodnom natjecanju “Virtuozi V4+, sviramo zajedničkim jezikom”.

Bio je odličan đak, iz skoro svih predmeta je imao najviše ocjene. Uz muziku, volio je jezike, matematiku i sport. Trenirao je tenis, a bavio se i fotografijom i izradom zanimljivih video zapisa koje je podvlačio interesantnom muzikom.

A. Č., koji je klavir počeo svirati sa svojih šest godina, prije mjesec dana je komponirao i svirao skladbu “Emocije” s kojom je pobijedio na 28. republičkom muzičkom stvaralaštvu “Djeca kompozitori, FEDAMUS 2023.”

Na društvenim mrežama, prijatelji i poznanici se opraštaju od tragično nastradalog dječaka.

U nizu srceparajućih poruka koje ostavljaju, školski kolege tvrde da su A. Č. i Kosta K. bili najbolji prijatelji.

Povezani sadržaj:  "ŠTA SE DEŠAVA SA ŽENOM KADA PREVARI MUŽA - TIJELO PAMTI SVE": Psiholog Olga Kesler odgovorno tvrdi da se ovo događa svima

Načelnik policijske uprave za grad Beograd Veselin Milić izjavio je na konferenciji za medije da je Kosta K. mjesec dana planirao masakr. Imao je popis djece koju je planirao likvidirati.

– Sam je radio plan ulaza u školu, izlaza i odredio je prioritetne mete. Planirao je točno kako će koje dijete likvidirati – rekao je Milić na konferenciji za novinare.

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: