JEZIVE SLIKE Profili na društvenim mrežama ubice iz škole pogašeni nakon zločina, a ono što je objavljivao na njima LEDI KRV U ŽILAMA (FOTO)

| May 4, 2023 | 11:28 | 386 | 0

Profili na društvenim mrežama K. K. (14) osumnjičenog za masakr u OŠ Vladislav Ribnikar na Vračaru u Beogradu u kojem je ubijeno osam đaka i radnik obezbjeđenja, a ranjeno šest učenika i jedna nastavnica, misteriozno su iznenada ugašeni su oko 13 časova.

Riječ je o profilima na Fejsbuku i Instagramu koji su nestali sa pomenutih društvenih mreža gotovo istovremeno. Oba profila su glasila na ime dječaka, a na njima je bila ista zagonetna profilna slika zgužvani list hartije.

Ko je ugasio profile?
Ko je ugasio profile maloljetnika i zbog čega, za sada nije poznato. Još je veće pitanje da li je to neko smio da uradi bez odobrenja u vrijeme dok počinje istraga nezapamćenog masakra za koji je on osumnjičen.

Zgužvani list hartije

Na Fejsbuk profilu za koji se vjeruje da je pripadao maloljetniku nalazile su se svega dvije fotografije. Jedna fotografija je bila profilna na kojoj je bio zgužvani papir na tepihu, i ona je bila postavljena 2021. godine. Druga fotografija, koja je bila korišćena od septembra 2020. godine do 2021. godine, sasvim je bizarna i mogla bi da ukaže da se u podsvjesti dječaka već duže vrijeme dešavalo nešto alarmantno. Riječ je o negativu fotografije u ljubičastoj boji koja je fotošopirana tako da su oči precrtane krstovima, a usta zašivena!

Povezani sadržaj:  SIMPTOMI BOLESTI OD KOJE JE PREMINUO ĆIRO BLAŽEVIĆ: Najugroženiji su muškarci preko 50 godina, a ovo je presudno

 


Samo 16 prijatelja na profilu
Maloljetnik je na Fejsbuk profilu imao sam 16 prijatelja, među kojima je i profilna stranica OŠ Vladislav Ribnikar kao i njegov otac, po pisanju medija, poznati beogradski ljekar, što posredno potvrđuje da bi to zaista mogao da bude njegov profil. Neuobičajeno je to da su među prijateljima uglavnom bile odrasle osobe i da je možda samo jedan ili dva profila među prijateljima mogao pripadati nekome od njegovih vršnjaka. Na Fejsbuk stranici nije bilo javno podijeljenih objava niti bilo kojih drugih informacija o vlasniku profila, piše Blic.

Instagram profil osumnjičenog K. K., koji se od prije čas vremena više ne može pronaći, bio je zatvoren za javno pregledavanje, ali na njemu takođe nije bilo više od dvadesetak pratilaca. I na Instagram profilu, kao profilna slika bio je zgužvani list papira.

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: