Jod je najjači ženski saveznik: Koristite ga mjesec dana, bićete oduševljeni rezultatima!

| May 8, 2023 | 22:58 | 1,167 | 0

Malo je onih koji barem nekada nisu koristili povidon jod. Inače, to je odlično sredstvo protiv mikroba, koje se koristi za dezinfekciju kože, jer djeluje protiv širokog spektra patogenih uzročnika: bakterija, virusa i gljivica.

Međutim, da li ste znali da rastvor povidon joda pospješuje ljepotu žena?

Naime, ovaj rastvor se može koristiti i kao prirodno sredstvo za rast i jačanje noktiju!

Pomoću njega, za samo mjesec dana, možete da učinite svoje nokte jačim, zdravijim, riješite se zanoktica i ubrzate rast noktiju.

Potrebno je samo da svaku večer prije spavanja, koristeći štapić za uši, nanesete rastvor povidon joda na nokte, odnosno “lakirate” ih jodom.

Ostavite da djeluje preko noći.

Da biste uklonili preostale tragove rastvora joda, koristite običnu pastu za zube. Mnogima je već poznato da pasta za zube, zbog velikog sadržaja kalcijuma, odlično djeluje na nokte, izbjeljuje ih i ojačava.

Zubnom pastom nokte istrljajte pomoću stare četkice, a onda nokte i ruke namažite nekom hranjivom kremom.

5

Proceduru možete da ponavljate 1-2 puta nedjeljno, nikako češće. Ponavljajte postupak dva puta nedjeljno sve dok vaši nokti ne prestanu da upijaju jod kad ih njime namažete.

Kada ujutro vidite da jod ostaje na noktima, i više se ne apsorbuje, znači da ga u vašem organizmu ima dovoljno i treba napraviti pauzu.

Povezani sadržaj:  BILJNI ČAJEVI ZA SMIRIVANJE ŽELUCA: Ublažavaju mučninu poslije burne noći, ali pomažu i kod grčeva u stomaku

Kategorija: Zdravlje

Napisite svoj komentar na clanak: