KOSTA K. I UROŠ B. VJEŽBALI SU U ISTOJ STRELJANI: MOŽDA SU SE I POZNAVALI…

Dječak Kosta K. (13) i Uroš B. (20), koji su izvršili masovna ubojstva u Beogradu i oko Mladenovca, vježbali su pucanje u istoj streljani ‘Partizan’ u Beogradu.

Istražitelji ne isključuju ni mogućnost da su se oni u nekom trenutku čak i susreli u toj streljani, a možda i upoznali, pišu srbijanski mediji.

Istražitelji su najprije utvrdili da je 13-godišnjaka otac V. K. odvodio u streljanu ‘Partizan’, a ubrzo zatim je otkriveno da je i Uroš B. na istom mjestu u više navrata vježbao pucanje.

Vlasnik privatne streljane ‘Partizan‘, u kojoj je počasni član bio otac dječaka Koste K. negirao je prilikom saslušanja da je dječak ikada pucao u njegovom objektu. No kada su od njega zatražene snimke sigurnosnih kamera iz streljane, vlasnik je rekao da kamere duže vrijeme nisu radile.

Protiv njega će biti podnesena odgovarajuća kaznena prijava.

Podsjetimo, u jutarnjim satima prošle srijede dogodila se jedna od najvećih tragedija u historiji beogradskih škola. Maloljetnik, 13-godišnji učenik Kosta K., izvršio je krvavi napad na školu Vladislava Ribnikara u Beogradu, koju je i sam pohađao, a u nezapamćenom masakru poginulo je, prema posljednjim informacijama, čak devet osoba, prenose srbijanski mediji.

Izvor: Crna-Hronika.info

Related Posts

NEMA POTREBE DA KREČITE IAKO SU VAM ZIDOVI PRLJAVI: Pospite ovo i biće ČISTI KAO SUZA, i DJEČIJE FLEKE skida

Temeljno čišćenje doma obavljamo skoro svakodnevno. Čistite i ribate svaku površinu koja se vidi, od televizora do rerne, pa čak i radijatore. Ali zanemarite, naravno, najveću površinu od svih: zidove….

Read more

NIKADA ne bacajte ostatke stiropora! Vrijedi zlata

U današnjem videu ću vam pokazati sve nlagodati stiropora i kako ga iskoristiti kao organsko gnojivo. Može poslužiti za biljke koje imaju cvjetove ali za biljke koje nemaju cvjetove. U…

Read more

Dodali orahe u mlijeko! Malo ko zna ovu tajnu! Ne idem u kupovinu

U mlijeko sam ubacila orahe! Ovu tajnu zna samo šačica ljudi! Ne bavim se kupovinom.Koji je razlog kombiniranja orašastih plodova i mlijeka? Orasi pružaju obilje hranjivih tvari, uključujući omega-3 masne…

Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *