KOSTA K. I UROŠ B. VJEŽBALI SU U ISTOJ STRELJANI: MOŽDA SU SE I POZNAVALI…

| May 9, 2023 | 13:30 | 577 | 0

Dječak Kosta K. (13) i Uroš B. (20), koji su izvršili masovna ubojstva u Beogradu i oko Mladenovca, vježbali su pucanje u istoj streljani ‘Partizan’ u Beogradu.

Istražitelji ne isključuju ni mogućnost da su se oni u nekom trenutku čak i susreli u toj streljani, a možda i upoznali, pišu srbijanski mediji.

Istražitelji su najprije utvrdili da je 13-godišnjaka otac V. K. odvodio u streljanu ‘Partizan’, a ubrzo zatim je otkriveno da je i Uroš B. na istom mjestu u više navrata vježbao pucanje.

Vlasnik privatne streljane ‘Partizan‘, u kojoj je počasni član bio otac dječaka Koste K. negirao je prilikom saslušanja da je dječak ikada pucao u njegovom objektu. No kada su od njega zatražene snimke sigurnosnih kamera iz streljane, vlasnik je rekao da kamere duže vrijeme nisu radile.

Protiv njega će biti podnesena odgovarajuća kaznena prijava.

Podsjetimo, u jutarnjim satima prošle srijede dogodila se jedna od najvećih tragedija u historiji beogradskih škola. Maloljetnik, 13-godišnji učenik Kosta K., izvršio je krvavi napad na školu Vladislava Ribnikara u Beogradu, koju je i sam pohađao, a u nezapamćenom masakru poginulo je, prema posljednjim informacijama, čak devet osoba, prenose srbijanski mediji.

Izvor: Crna-Hronika.info

Povezani sadržaj:  OVO JE DJEVOJKA DRAGANINOG SINA MARKA: Kad su objavljene njihove slike eksplodirao je Internet

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: