Majka devojčice čije je ime bilo na spisku: Nisam u afektu rekla da je monstrum, stojim iza svake reči

| May 7, 2023 | 21:42 | 249 | 0

Iako su mediji preneli da je K. K. bio zlostavljano dete od strane vršnjaka, Tatjana Savarese, tvrdi da to nije tačno, već da je bio jako lepo prihvaćen i voljen od strane svojih drugara

K. K., trinaestogodišnji dečak iz Beograda, ušetao je 3. maja u OŠ “Vladislav Ribnikar” na Vračaru i hicima iz pištolja, ubio osam svojih drugara i čuvara, dok je nastavnicu istorije i još šest đaka ranio.

Kako je MUP Srbije na konferenciji objavio, K.. K, mesecima unazad je pravio plan kako da izvede ovaj zločin, a imao je i spisak učenika koje je želeo da likvidira. Na tom spisku našla se i ćerka Tatjane Savarese, koja je zbog svojih iskrenih emocija ispred škole u kojoj se dogodio zločin, postala glavna tema medija, ali i društvenih mreža.

– Ćutanjem ništa ne možemo da promenimo. Nije mi bila namera da budem toliko na društvenim mrežama, moja reakcija je bila veoma emotivna i spontana. Razmišljala sam o tome i ne zameram sebi što sam to tako uradila, opet bih isto – kaže prestrašena majka za K1, koja smatra da mediji u trenutku zločina nisu na adekvatan način prenosili informacije.

– Dok sam se pripremala da odem ispred škole i upalim sveće, slušala sam domaće medije, i samo mi je rastao pritisak, jer su mediji u inostranstvu na potpuno drugačiji način izveštavali o tragediji. Kod njih se sve zasnivalo na činjenicama. Naši mediji su toliko prenosili dezinformacija, da ja nisam mogla da verujem. Kada sam otišla ispred škole i videla transparent “Roditelji, pričajte sa decom”, za mene je to bio ozbiljan okidač – dodala je Tatjana.

Povezani sadržaj:  ZAŠTO LJUDI UMIRU OTVORENIH USTA? Ponekad isplaze i jezik, a bolničarka otkrila šta je uzrok – OVO JE UTJEŠNO, HVALA TI!

Iako su mediji preneli da je K. K. bio zlostavljano dete od strane vršnjaka, Tatjana Savarese, tvrdi da to nije tačno, već da je bio jako lepo prihvaćen i voljen od strane svojih drugara, kao i da su se roditelji veoma bavili njime.

– Najviše mi je u ovoj strašnoj situaciji zasmetalo, što se krive roditelji. Roditelji su sigurno pričali sa njim, poznajem ih. Niti je bio zlostavljan, on je čak bio i omiljen. Volele su ga devojčice, nekoliko njih je bilo zaljubljeno u njega. Moja ćerka mu je zamerila što je “dosadan i fin”, pa je zbog toga prekinula kontakt sa njim. Ja nisam rekla u afektu da je on monstrum, stojim iza svake moje izgovorene reči. Niko nije možda primetio to, jer je bio pristojan i vaspitan, a njegovu suštinu niko očigledno od nas nije video – zaključila je Tatjana Savares na K1 televiziji.

(Telegraf.rs)

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: