Ova žena je jela sjemenke lana s jogurtom svako jutro, a poslije dvije sedmice joj se dogodilo OVO!

| May 7, 2023 | 22:26 | 1,552 | 0

Jedna žena je odlučila da napravi experiment sa sjemenkama lana i jogurtom. Ono što joj se dogodilo, iznenadilo je svakoga…

-Kada sam bila mlađa uopšte nisam vodila računa o tome šta jedem, niti sam posebno uživala u hrani. Međutim, u studentskim danima sam počela da jedem mnogo brze hrane, grickalica. Kada sam počela da radim i odselila se od roditelja, tada su tek počeli problemi. Željela sam da pripazim šta jedem, ali bio mi je problem da nađem vremena, da se organizujem i da nađem volje.

Tada su već kilogrami počeli da se gomilaju, a moj organizam je sve teže podnosio lošu hranu. Znala sam da moram nešto da promijenim… kao i svi drugi u eri kompjutera, odlučila sam da potražim na internetu rješenje za svoj problem.

Nisam ljubitelj jabukovog sirćeta i limuna, pa mi takvi recepti nisu bili interesantni, ali sam zato našla i jedan recept sa lanom!

Nikada prije nisam jela te čudne sjemenkice i nisu mi izgledale posebno privlačno… Ipak, odlučila sam da probam! Recept po kome se one ostave preko noći pa se jedu kao neka sluzava masa ujutru nije dolazio u obzir.

dylk9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtnprn01eqv8vntdizji2yjuwotrkmtg5otcxnmzjmtq2mmmwmzk3owyuanblz5gtas0cngcbotab
Zbog toga sam kupila mljeveni lan, jer on može lako da se svari, za razliku od celih semenki, a možete da ga nađete u bilo kojoj bolje opremljenoj prodavnici i zdravoj hrani. Svakog jutra sam jela šolju jogurta sa kašikom mljevenog lana i ubrzo sam primijetila da mi je stolica redovnija, stomak manje naduven, a gasovi više nisu bili problem.

Povezani sadržaj:  AKO IMATE NAVIKU DA PUCKETATE PRSTIMA, ZAŽALIĆETE: DOKTOR UPOZORAVA: U starosti vam prijeti opasnost od OVOGA!

Ne samo to, posle dvije nedelje sam bila prijatno iznenađena kada sam stala na vagu i shvatila da sam izgubila dva kilograma!

Kategorija: Zdravlje

Napisite svoj komentar na clanak: