Potresne riječi majke djevojčice ubijene u masakru u školi: Bog nek nas sačuva..

| May 6, 2023 | 09:25 | 1,266 | 0

“Bog neka nas sačuva od besa i gorčine, da nam snage i ljubavi, kako bismo ovaj bol nekako preživeli”, riječi su Nine Kobiljski, majke jedne od preminulih djevojčica u stravičnoj tragediji u OŠ “Vladislav Ribnikar”, supruge slavnog odbojkaškog trenera Dragana Kobiljskog.

Nina Kobiljski, majka djevojčice koja je jedna od žrtava 13-godišnjeg K. K, koji je u srijedu ujutru u OŠ „Vladislav Ribnikar“ ubio osmoro đaka i školskog čuvara, zahvalila se svima na podršci i rekla da nastavlja da se moli za povrijeđene.

“Hvala mnogo svima, beskrajno cenimo svaku reč utehe i podrške, kao tinjanje svetla u najdubljem mraku. Molimo se za sve naše anđele i njihovog nebeskog čuvara Dragana. Molimo se za povređene drugare i nastavnicu. Koliko smo nemi od bola za našom stradalom decom, toliko smo sretni zbog svih koji su uspeli da se spasu. Bog neka nas sačuva od besa i gorčine, da nam snage i ljubavi, kako bismo ovaj bol nekako preživeli“, navela je Nina.

I odbojkaški klub „Radnički“ oprostio se u petak od svoje mlade igračice bolnim saopštenjem tokom trodnevne žalosti.

„Igračica naše pionirske selekcije, E. K, napustila nas je zajedno sa svojim drugarima iz škole, koji su 3. maja 2023. nastradali u OŠ ‘Vladislav Ribnikar’. Bila je požrtvovana, uvek nasmejana i odlična saigračica. Igrala je poziciju primača u kojoj se odlično snalazila i doprinosila svom timu sjajnim poenima na utakmicama. Njen klub izjavljuje duboko saučešće porodici, kao i porodicama i prijateljima ostalih preminulih. Počivaj u miru“, poručili su iz „Radničkog“.

Povezani sadržaj:  Svaka mašina za pranje veša može SUŠITI veš: Većina ljudi još uvek ne zna za ovu funkciju

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: