Potresne riječi učenika koji je preživio masakr u školi u Beogradu: ‘Legao sam i pravio se mrtav’

| May 3, 2023 | 12:07 | 707 | 0

“Legao sam pored mrtve drugarice. I ja sam se pravio da sam mrtav. Tako sam se spasio.” – ove užasne riječi, prepune bola, izgovorio je učenik iz učionice strave, koji je preživio pucnjavu u školi na Vračaru u Beogradu.

Kako priča njegova majka, bio je drug učenika K.K. (14) koji je počinio stravičan zločin rano ujutru ubivši osmero svojih drugara i radnika obezbjeđenja u OŠ “Vladislav Ribnikar” na Vračaru, piše Blic.rs.

“Moj sin se nalazio u kabinetu kada je K.K. otvorio vatru na njih. Sigurne smrti spasio se kada je u trenutku pucnjave legao pored mrtve drugarice. Legao je pored nje i pravio se mrtav. U momentu kada više nije čuo pucnjave iskočio je kroz prozor sav krvav i otišao kući gdje mi je rekao – “Sve ih je pobio, sve”, prepričava majka preživjelog maloljetnika.

Ovo je učenik koji je pucao u školi u Beogradu, đaci: “Došao je i uperio pištolj u sve nas…”
TRENDING
Ovo je učenik koji je pucao u školi u Beogradu, đaci: “Došao je i uperio pištolj u sve nas…”
Dečak je još u šoku od stravičnog zločina, nezabilježenog na ovim prostorima.

Inače K.K je pucao na svoje odjeljenje sa kojima je pohađao nastavu.

Podsjećamo, rano jutros dogodio se nezapamćen zločin na ovim prostorima kada je četrnaestogodišnji K.K. ubio pripadnika obezbjeđenja i osmero svojih drugova u OŠ “Vladislav Ribnikar” na Vračaru.

Povezani sadržaj:  Šta ne smiješ da radiš u kući dok je oluja

Maloljetnik K. K. (14) koji je izvršio ovaj zločin, učenik je ove škole i on je pronađen i uhapšen u dvorištu škole. Objavljeni su i inicijali ubijene djece.

U holu škole su zatečena tijela ubijenih đaka A. B., B. A. i S. N, i radnika obezbjeđenja Dragana Vlahovića.

U učionici u prizemlju, u kojem je bilo odjeljenje VII/2, čiji je učenik osumnjičeni, ubijeni su đaci A. D, K. M, M. A, E. K. i A. Č.

Dječak je također teško ranio Tatjanu Stevanović (1970), nastavnicu historije.

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: