“Pravio sam se da spavam, da me ne bi dirao” Otac dječaka kojeg je zlostavljao vaspitač otkrio jezive detalje o nasilju

| May 9, 2023 | 21:00 | 3,728 | 0

Ne znam ni sam zašto, ali tog dana nisam kucao kada sam došao po sina. Ušao sam unutra i vidio djecu kako se igraju. Moje dijete je sjedilo u krilu I. O. Taj navodni vaspitač ga je ljubio po vratu.

Pomislio sam kako je neprirodno da to radi, razmišljao sam da reagujem, ali tada nisam mogao ni da sanjam da je neko sposoban na takvu monstruoznost za kakvu smo potom saznali   prisjeća se otac djeteta koje je prvo progovorilo o polnom uznemiravanju u odžačkom vrtiću.

Prije nešto manje od nedjelju dana roditelji četvorogodišnjeg dječaka nisu ni slutili zbog čega njihovo dijete nevoljno odlazi u vrtić svakog dana, zbog čega je odjednom uplašen da ostane sam i traži da se vrata noću zaključavaju. Sve je djelovalo kao prolazna faza kroz koju prolazi manje-više svako dijete tog uzrasta. Ipak, iza promjene kod njihovog sina krila se istina koja je poput lavine zahvatila i zapalila malu opštinu Odžaci i njenu okolinu u kojima se “svi poznaju”.

Pokušavajući još uvijek da rastumači znakove koje mu je sin davao, a koji mu sada djeluju toliko očigledni, ogorčeni otac se prisjetio kako su izgledali dani koji su ovoj porodici, ali i mnogima iz ovog kraja okrenuli život “naopačke” i prekinuli porodičnu harmoniju.- Vjerujte, želio sam da reagujem kada sam vidio da mi tako ljubi dijete, ali ljudski razum ne može da zamisli da je moguće da osoba kojoj ste povjerili dijete na čuvanje na takav način zloupotrebljava vaše povjerenje. Ipak, po dolasku kući primjetio sam da mi je dijete potišteno. Pitao sam ga da li ga je neko dirao. Tek tada se odvažio i izgovorio strašne riječi: Čika me je skidao i slikao mi pi** – kaže ovaj otac dok mu zastaje knedla u grlu.

Povezani sadržaj:  NE DIŽE TI SE? Ne očajavaj, samo dvije šoljice dnevno čine čuda!

Zastrašujuća potvrda

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: