PRVE REČI NASTAVNICE U KOJU JE PUCAO DEČAK UBICA NA VRAČARU: Potresena I U Stanju Šoka, Lekarima Stalno Ponavlja Jednu Rečenicu!

| May 8, 2023 | 21:59 | 321 | 0

PRVE REČI NASTAVNICE U KOJU JE PUCAO DEČAK UBICA NA VRAČARU: Potresena i u stanju šoka, lekarima stalno ponavlja jednu rečenicu!

Nastavnica istorije koju je u krvavom piru na Vračaru ranio dečak (14), već danima ne može da veruje šta im je dečak-ubica učinio, pa u razgovoru sa lekarima stalno ponavlja da ništa ukazivalo nije da će uraditi ovu jezivu stvar!

Prema rečima lekara koji brinu o njoj na odeljenju hirurgije u Kliničkom centru Srbije, iako je sada van životne opasnosti i govori da se dobro oseća, nastavnica Marija, u stanju šoka, ponavlja samo ovo: ” Bože, Bože, šta nam se desilo! Šta mu je ovo trebalo?”

Kako se saznaje, zbog ozbiljnih povreda, nju čeka još jedna ortopedska operacija.

Podsetimo, učenik sedmog razreda u sredu iz očevog pištolja ubio je osmoro dece iz Osnovne škole “Vladislav Ribnikar” i čuvara škole, a ranio šestoro đaka i nastavnicu istorije.

Zbog ugorožavanja opšte bezbednost njegov otac je priveden i određen mu je pritvor do mesec dana, dok se dečak nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu!

(Kurir.rs/Informer)

Povezani sadržaj:  KO JE BIO MIRKO RAŠIĆ, YOUTUBER I MEHANIČAR ČIJE JE BEŽIVOTNO TIJELO PRONAĐENO

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: