Sipala je sodu bikarbonu u vrelu vodu, namazala ispod nosa i legla da spava: Kada se ujutro probudila NIJE MOGLA VJEROVATI!

| May 4, 2023 | 20:09 | 596 | 0

Uklanjanje dlaka sa lica nije lako za žene kao kod muškaraca. Obavezno pogledajte ove jednostavne načine kako da ih se riješite!

Soda-bikarbona

Ovo uradite samo pred spavanje. 1 kašiku sode bikarbone pomješati u 200ml ključale vode i ostavite da se ohladi. Namočite pamučnu krpicu i ostavite da se malo osuši, a zatim primjenite na područje neželjenih dlaka. Pričvrstite i ostavite preko noći. Ujutru uklonite krpicu i nanesite hranljivu kremu. Nakon 2-3 ponovljena postupka, neželjene dlake će otpasti

Ujutru uklonite krpicu i nanesite hranljivu kremu. Nakon 2-3 ponovljena postupka, neželjene dlake će otpasti.

Bijeli luk

Uzeti par čehna svhežeg bijelog luka i iscijediti sok iz njih. Nanesite na kožu 4-5 puta dnevno po 30 minuta svaki dan, kako biste dobili željene rezultate. Nakon toga isperite lice vodom i blagim sapunom i nanesite kremu za lice. Ponovite postupak dok nestanu neželjene dlake.

Povezani sadržaj:  U JUGOSLAVIJI OVA JELA SU SMATRANA SPECIJALITETOM, ZBOG NJIH SE IŠLO U RESTORAN: LJUDI DANAS OVO NE BI PROBALI NI MRTVI

Kategorija: Zdravlje

Napisite svoj komentar na clanak: